Let's get these teen hearts beating faster, faster

Softball ar nastan klart, nar jag har pratat med coachen imorgon sa har jag gjort min sista officiella intervju. Kommer att forsoka fa tag pa quarterbacken for min yourbook och lite annat for det men eftersom det inte kommer att vara med i sjalva boken sa raknas det inte riktigt. Maste gora en story pa tre people men jag vet inte riktigt vem jag ska valja. Forslag? Har funderat pa rektorn, var EIC, eller om jag bara ska gora kompisar. Hmm.

Pa fredag sa ar det techno rave och jag forsoker fa ihop folk som vill ga med mig. De flesta vill men manga har nagot som gor att de kanske inte kan. Foraldrar, SAT's, tennis... It's my last high school dance people!

Drama i yearbook today btw. Vem som ska bli EIC for nasta ar ar ett hett amne och om en viss person far det sa har det hotats med avhopp fran flertalet veteraner. Jag personligen tycker att Mary eller Megen B ska fa det. Det ultimata vore faktist om bada fick det for den enas styrka ar den andras svaghet. Men den tredje personen ar bara popular hos tva personer. Dessa tva rakar vara de tva som bestammer vem som far ansvaret nasta ar. Kanske gar bojkotten igenom och newspaper ar the cool ones nasta ar...

So many words for the broken heart

Idag sa ar det 43 dagar tills jag lamnar det har stallet. Jag vet inte varfor jag bestamde mig for att rakna for nu onskar jag att jag aldrig hade gjort det. Far forsoka glomma men mojligheten finns att det inte kommer att ga sa bra.

Dagens roliga: Jag sitter i government och efter att ha fatt mitt basta betyg i den klassen nagonsin sa snackar de om mig och en kille sager "I'd probably answer something Ibrahimovic on any question about Sweden" Jag vander mig om och fragar "Do you know about him? I'm so proud of you!" Han tyckte val att jag var lite smakonstig men det ar lugnt. Jag klarar det.

Helgen var ratt lugn. Var med Guillermo i fredags och resten av helgen sa var jag hemma eller med Chris pa lite alla mojliga aventyr. Det var kul, och jag onskar att jag hade upptackt Dairy Queen's Caramel Brownie tidigare for den forsvinner i Maj. Damn those Blizzard of the month...

Planen for veckan ar att paborja mitt research paper for government. Kommer nog att bli jattekul... Har jag tur sa kommer fredagen med beloning for hart arbete. 

We pop champagne 'cause we got that going

MAMMA! Ring mig pa mobilen typ 7.40 min tid och las mailet jag har skickat till dig! I've got news that makes me smile (I can't promise you will though...).

Senior Skip Day var inget jag tog del av, helt enkelt for att jag inte ar senior och inte har rad med fler absences. Det var faktist mer folk dar an vad jag trodde att det skulle vara men visst var det tommare i korridorerna an vanligt. Vad jag kommer ihag sa har inget sarskilt hant idag, jag och Shelby ar behind pa var softball deadline men jag tror att vi kommer att fixa det. Idag sa satt Mary i varat horn med oss och Sean, som jobbar pa the prom page, slackade som vanligt. Mary borjade skalla pa honom (det finns en anledning till att hon kallades for the pitbull forra aret) och istallet for att gora nagot sa ritar han en sketch av henne som var sa sjukt klockren. Tyvarr sa forstorde hon den men Sean har lovat att han ska rita en ny till mig.

Nu ar Tom och Sandi hemma och det ar skont att de ar tillbaka. Inte for att jag inte hade kul men for att they're good to have around.

Just nu sa ar jag faktist taggad for att aka hem, eftersom mina sommarplaner verkar bli bra mycket battre an vad jag trodde...

There might be more than you believe, there might be more than you can see, that I won't go, I won't go down

Lat mig klara ut en del saker. Jag kommer att komma hem, vad som an hander (forutsatt att vulkanerna haller sig lugna) och jag kommer att vara dar den 11 (?) Juni nar Carl tar studenten. Men jag ar inte klar har an, jag vill aka tillbaka. New York ar inte det sjalvklara alternativet. Ger det en chans i vilket fall som helst, I owe a certain someone that.

Har Justin Bieber slagit i Sverige an? Denna sota lilla 16 aring som inte har natt malbrottet borjade med ratt snalla, lystningsvarda men inte klockrena latar om ni fragar mig, men helst plotsligt sa kor han en duo men Sean Kingston som ar min nya drog, och han ar hur grym som helst. Jag vet inte hur man stavar laten men kanske kan min spanjor hjalpa mig med att lagga in videon nasta gang vi ses. Nagon annan som ar grym ar Adam Lambert som var med i American Idol typ forra sasongen. Whattaya want from me? Love it!

Tom och Sandi ar fortfarande i Vegas. De kommer inte hem forran imorgon. Jag stannade inne efter skolan for yearbook och jag har designat hur min profile pa (forhoppningsvis) the quarterback ska se ut. Jag var jattehungrig sa Ashton bad sin kille, Spenser, aka och kopa mat till oss. Han ar sa sjukt snall som vantar pa henne nar hon ar i yearbook och han akte och kopte mat fastan han hade annat att gora. Han ska vara med i min Yourbook sa honom och Ashton far ni se nar jag ar hemma igen!

He's my man

Jaha en till vecka och jag vet inte vadjag ska skriva. Har varldens varsta aka hem angest oh jag vet inte hur jag ska klara av att nagonsin lamna det har stallet. Pojkar forvirrar mig. Jag saknar Hannah. Jag vill ha julmust. Jag aker till New York 6-9 maj.

Suzie och jag akte till Stella, min vardmormor, grav igar. Det var forsta gangen Suzie var dar och jag var lite nervos for att folja med henne men hn tyckte att det var bra att  jag var dar. Hangde med Suzie hela dagen. Idag sa har jag pluggat och nu sa ar jag hos Guillermo och Sprite och ska ata.
PUSSAR!

For what it's worth, it was worth all the while

Ikvall sa ar det bara att jobba pa Yourbook paper plan och government chapter 8 and 9. FUN! Yourbooken kommer val att bli kul men jag suger pa design sa jag vet inte vad som ska goras at det. Jag kan liksom inte gora vad jag har gjort hela aret, ropa "MARY HOW DO I DO THIS???" utan jag maste lara mig att klara mig pa egen hand. Det ar inte latt. 

Pa torsdag sa aker mina vardforaldrar till Vegas och mina och Chris' storslagna festplaner slogs i kras nar vi fick veta att vi ska ha barnvakt. Saken ar bara den att barnvakten bara kan gora festen battre: Aunt Suzie!!! Hon ar grymt cool och ska bo med oss over helgen. Vad som ar planerat vet jag inte men det far vi val se. Anna kommer att vara borta pa Volleyboll turnering och jag maste plugga men nagot kul ska vi nog kunna fa till. Det ar ju trots allt aunt Suzie vi pratar om.

Tiden gar sa sjukt fort just nu. Jag kan inte forsta att det inte ens ar tva manader kvar innan allt ar over. Jag ar inte redo for det har. Inte redo for att packa vaskorna och saga hejda, inte redo for att inte langre vara en full time Rustler. Om nagon nagonsin har funderat pa att stanna tiden sa vore just nu en bra tid att gora det. Eller vanta tva dagar kanske, sa att vi kommer in i varmeboljan som supposedly ska jaga bort snon som foll idag. 5 to 7 inches people!

"I know I'm mad but I love this place"

I'm right there if you get lonley, give this song another listen

Jag maste publicera en officiell ursakt for bilden i forra inlagget. Min syster ar inte dod, och hon ser inte ut sadar i vanliga fall. Om jag hade high speed internet sa skulle jag lagga upp en annan bild men nu sa kan jag inte det. Glad nu mamma?

Varfor Say What You Need To Say pa tva av de tre radiostationerna jag lyssnar pa? Jag ar inte ett stort fan av laten men som tur ar sa spelas I've gotta feeling pa K99. Kvallen pa raddad. Igar sa hade jag och Mary Harry Potter Marathon. Vi sag nastan tre innan vi somnade. Ovriga far vi ta nar det passar.

Nat man inte skriver ofta sa blir det pa nagot underligt satt svart att skriva bra. Det blir liksom bara gnall om allt och ingenting, som skolan, pojkar, aka hem angest, vad ska jag gora nasta ar angest. Senaste veckan har val mest handlat om avsked. Min favorittysk fick nog av vissa saker som har hant har och befinner sig nu hemma i Munchen igen. Jag saknar henne nagot helt otroligt men jag har manniskor har som ar helt underbara och gor det lattare. Guillermo och Mary ar tva jag kan namna lite snabbt sadar.
Ich liebe meine deutsche Madchen!

Den kommande veckan kommer att vara sjukt mycket att gora med att jobba ikapp i yearbook och photo, forsoka fixa mitt government betyg, history test, government test, vardforaldrar aker till Vegas och Crazy aunt Susie kommer for att se till att vi skoter oss, sa kul kommer vi att ha det!

Det verkar så lätt, att bara stöta på

Titta vad jag kan göra! ÅÄÖ!
Okay, sa idag sa har jag hikat för första gången på att tag. Haha, jag och killarna har kört med internskämt ifrån Kalifornien och börjar nog göra de andra lite småirriterade men sånt är livet, de kommer att överleva. Det blåste något helt sjukt, det var svårt att gå vissa gånger men vi kom hem till slut.
Imorgon så åker vi till Helena för att fora påsk hos aunt Susie. Hon är jättekul så jag kan inte vänta. Killarna, Sprite och Guillermo, bor fortfarande här så de ska också följa med. Kan säga att jag är jätteglad att ha dem här just nu, jag behöver dem.
Guillermo har kommit på att det är jättekul att skrämma Astrid, och jag vet ärligt talat inte vad hon tycker om dem. Att jag blir typ 8 år yngre när de är i närheten hjälper nog inte, men vad fan, jag har kul! Vet inte hur länge de kommer att bo här men det är kul att kunna ge tillbaka något efter allt som de har gjort för mig.
"What do you think happens next?"
"He fixes the cable?"
Har jag världens snyggaste syster eller vad?
The foreigners and a dad.
Over and out!

They call me heartbreaker

Det senaste dygnet har allt varit en enda rora och jag vet inte ens hur jag fortfarande klarat av att halla mig pa fotter. Jag fick riktigt daliga nyheter igar, men jag vet att jag kommer att klara det tack vare vissa vanner som ar helt underbara. Det kommer inte att bli latt men det kommer att ga. Det maste ga.

Min pappa och syster kom hit idag, och nar jag sag dem pa flygplatsen sa kunde jag inte stoppa tararna. Sa sjukt skont och konstigt och overkligt att se dem igen, vet inte ens hur jag ska beskriva det. Att se dem i varat kok, eller i bilen, eller i sovrummet, det ar bara sa sjukt konstigt. Vi kakade lunch pa MaKenzie River och dar fick jag aven traffa min familjs gamla utbytis Fluvio som gar pa college i Helena. Han ar jattetrevlig, och jag kommer att kunna prata mer med honom ikvall.

Nar jag pratar med Guillermo far jag daliga nyheter igen, Judy ar pa sjukhuset. Guillermo och Sprite ska bo hos oss tills vidare, och sen sa far vi se vad som hander.

Inte mycket positivt idag men vi jobbar a det for att det ska bli battre. Together we can make it.

I've never felt this way before, cause I swear it's the truth

En vecka i Kalifornien. Halften av allt som hande dar kan jag inte ens beratta. Annat vill ni inte veta.

Jag har besokt Stanford, San Francisco, varit lycklig over att ha befunnit mig bland manniskor och bilar och vatten och en crowd helt enkelt. Jag har hort an igen hur underbart det ar nar spraket blir lite fel, jag har varit i mitten av bogskamt nar de ar som bast, jag har sett killarna flirta grovt med varandra for at i nasta sekund se nagon snygg tjej som fortjanar uppmarksamheten battre.

Solen sken i princip varje dag och jag fick faktist lite branna. Har sa mycket att saga men vet inte var jag ska borja eller sluta sa jag ska bara gora mitt basta for att skriva ner allt nagonstans sa att jag kommer ihag allt det har 20 ar fran nu. Jag missade prom, men vad fan gor det? Nar jag tittar pa andras bilder sa kanner jag inte den minsta hint av avundsjuka. Vad jag fick var sa mycket battre.

Vi kom aldrig ivag till LA, men there is no regrets! Dagen spenderades istallet pa sjon, och jag kneeboardade for forsta gangen i mitt liv! Det var sjukt kul, fast jag fastnade under bradan en gang och var under vattnet tillrackligt lange for att inte vilja kora igen. Jag lyckades skramma de andra ratt rejalt, for Guillermo sa att han var pavag in i vattnet nar jag lyckades komma loss.

San Francisco ar en av de coolaste stader jag har varit i. Jag och Guillermo lyckades komma ifran de andra vid Lombard st, och att bara vandra runt lite var sjukt coolt. Det finns sa manga fina hus som jag inte skulle tacka nej till att bo i. Sprite lyckades klacka ur sig sa manga roliga kommentarer under den har resan, och den basta kom nar vi akte forbi en nagelsalong som hette Handjob. Vem doper ett stalle till handjob?

Jag maste fixa det sista infor att pappa pch Astrid kommer imorgon, sa om jag kan sa skriver jag mer om resan. Skriv till mig pa facebook om det ar nagot ni undrar over sa kommer jag att forsoka svara sa fort jag kan.