Does it show again, just how much I've missed you

Jag fick brev fran farfar och farmor idag. Jag misslyckades brutalt med toungetwistern, men viss cred till nagon som fick over det pa 5 (!) dagar. Glomde saga att jag var pa Hastings igar, och hittade In Flames och Robyn, men ingen Abba. Finns det en del for country i svenska skivaffarer? Har hade de... Manga.  

I lost my fake ID, and you lost the motel key

Halva helgen avklarad; Jag behover en dag till. Jag har sjukt mycket att gora i engelska, och vet inte riktigt vad jag ska gora, for jag fattar inte boken vi laser. Det kan bero pa att man inte riktigt kan greppa en handling om man ar pa sidan 7, vilket innebar att storyn har pagatt i typ tre sidor, men anda. Det finns sa mycket roligare saker som man kan anga tiden at. Har inga planer for morgondagen, men jag ska nog forsoka ladda ner skype. Kommer nog inte att kunna skypa med nagon imorgon - sorry - men nasta helg sa kan jag sakert.

Var pa swimmeet idag, och efter att ha pillat med installningarna pa kameran och tagit typ 50 misslyckade bilder sa lyckas jag faktist fa nagra som ar varda en plats i the Russellog 2010. Pa mandag sa borjar jag intervjua, men jag har fortfarande inte bestamt hur jag vill ha det an. Om nagon har ett bra forslag pa vad man kan fraga amitiosa simmare sa slang in en kommentar eller maila mig. 

 

If I could, you know I would, if I could, I would, let it go

Governmentlaxa ar inte svar, det ar inte mycket, men det gar inte att gora. Jag vet inte vad det stora problemet ar. Fick mina semestergrades igar, det var inget kanon men inte helt vardelost. B i photo, engelska, prep, video production, A i tyska och yearbook och C i US history. Skyller C pa att jag valde samsta mojliga tidpunkt att flytta. Not much to do about it. Har borjat jobba med simningen, och det ska bli min basta spread hittills. Eller det blir ju basta spread, for det ar det sista jag gor som kommer att komma i tryck i sjalva boken. Jobbar med page supplement i fortsattningen, vilket ar som en liten tidning man far med sant som hander efter att boken har gatt i tryck. Till exempel varsporter, art, prom... Iar kommer den att vara dubbelt sa lang vilket ar kul, jag ska pressa for mer foreign exchange coverage. Jag vill inte att det ska vara slut!

All you wanted was to be wanted, wish you could go back and tell yourself what you know now

Helt vanlig dag egentligen. Gick runt och kollade i the audiotorium for att se vart man fick och inte fick ga, fick se mr. Bergqvist's halva tumme (inte biten som inte fanns) och deras kostymforrad. Det var enormt, och riktigt coolt. Haller pa att designa min swimspread som ar det sista som jag kommer att gora i Russellog 2010. Sorgligt. I vilket fall som helst sa kommer det att bli den snyggaste och basta yearbooken so far. No doubt. Just nu sa har jag massa space som jag inte vet vad jag ska gora med, och jag har inga ideer. Kollade igenom Christopher's fran frosh-och sophomore year men jag maste erkanna att det inte var battre forr. Som tur ar sa har jag den basta simmaren i skolan i min photo 2 class, vi ar de enda tjejerna, sa jag borde kunna prata med henne och hennes pojkvan (swimcaptain, also in photo 2) och fa ihop min grand finale.

Gah facebook brakar med mig och jag forstar ingenting. Nu sa ska jag titta pa engelska homework, har sa mycket att gora att det ar ett skamt, pa riktigt.

I've found I'm scared to know, I'm always on your mind

Vissa dagar far man veta saker som man verkligen inte ville veta, men da far man samla ihop sig tillrackligt mycket for att kunna bestamma sig for vart man star och vad man ska gora. Man kan gora det ratta eller det ratta, fragan ar hur mycket man ar villig att lagga ner for det man tror pa. Nej, jag har inte gatt och blivit hjarntvattad av nagon sekt, men det finns nagra har som vill gora livet svart for mig, helst utan att prata med mig. Tyvarr sa har jag alldeles for mycket folk som bryr sig om mig, sa de kan inte knacka mig. Jag har inte ord for hur omoget jag tycker att det ar, men sa sent som igar sa tog pratade jag med Sandi bara for att beratta vad det var som var fel, och det visade sig vara helt ratt sak att gora. Under ungefar halva first period sa satt jag och pratade med mr. Kloppel, principal, och mrs. Tramelli, associate principal. Jag har gjortm in rost hord, och jag vet att de faktist lyssnar, trots att det bryter mot manga amerikaners grundregel, att sa lange man ar i skolan sa ar man ett barn, och det gar inte att lyssna pa barn utan att en vuxen kan bekrafta det. Jag ar glad att de tog sig tid och verkligen lyssnade pa vad jag hade att saga. Det finns bra manniskor i den har staden. Under en period sa trodde jag inte det, nar allt var som jobbigast, men sen jag flyttade ut sa har jag blivit overbevisad sa manga ganger. Kan inte ens borja att saga hur glad jag ar for det.

Idag sa hade jag min forsta dramaklass. Ar i intro, jag skulle ha varit i intermediate men var tvungen att byta pa grund av tyskan. Jag borde inte bry mig, men det finns en anledning till att jag gor det. Kul var det idag iallafall. Att ha drama ar ganska olagligt, for the audiotorium ligger lite off. Det blir nastan till att springa till government darifran. Jag gillar min (svenska!!) larare Mr. Bergqvist. Japp, han fragade var jag kommer ifran, och svarade Sweden, och han sa att hans morfar tror jag att det var, var svensk. Harligt att inte vara ensam om det.

I was sick and tired of everything, when I called you last night from Glasgow

Jag haller pa att kolla pa nya telefoner, och det ar inte latt i det har landet maste jag saga. Ska man kopa data eller utan data, sla man kora sjalv eller ga med familjen? Blah jag gillar inte. Jag gillar inte Ke$has nya lat heller, den ar helt vardelos och spelas hela tiden. Blahblahblah gar den. Jag hade kunnat leva utan henne.

Jag har varit i kyrkan for forsta gangen, eller andra om jag raknar hela mitt liv. Det var val inte sa illa, men det var annorlunda. Jag vill liksom inte delta i allt, som typ bryta brod och allt det dar, sa jag vet inte om jag kommer att folja med varje vecka. Vi far se vad som hander, det var ju inte jattetidigt sa det skadar ju knappast nagon.
Jag ar sugen pa en DQ Chocholate Xtreme men vi ksa snart ata middag, och det ar nog lika bra for min helg har inte varit den nyttigaste.

Familjen jag bor hos ar dem som jag var pa rodeo med! Det ar mamma Sandi, pappa Tom, Christopher, 16 och Anna, 14. Christopher gar pa CMR, och Anna pa North Middle School. Jag kommer att aka skolbuss med Anna tills vidare, Christopher har en 7 am, men min kompis Megan bor har i narheten sa forhoppningsvis sa kan jag aka med henne till skolan. Imorgon sa borjar nya semestern och jag borjar med tyska. FUN!

Truth be told I miss you

Sitter i en ny kallare i ett nytt hus. Borjat packa upp men mitt rum ser inte bra ut nagonstans, ska lagga upp en bild, men jag orkar inte hamta min cord.

Igar sa gick jag och Guillermo till nan affar innan jag flyttade. Vi hade jattekul pa vagen dit och hem, dansade jenka och var alltmant konstiga, men vi har likosm den effekten pa varandra, inte mycket att gora at. Jag saknar honom sjukt mycket redan, och vi har bara varit ifran varandra ett dygn, inte ens det. Han ar bast. Jag ska aka och halsa pa honom (och Morgan!) i Madrid nar vi ar hemma. Guillermo kopte cakesters till mig som jag glomde i Judys kok. Attans. Skulle inte sitta fel just nu.

Dagens yearbook deadline blev inte sa dreadful som den hade kunnat bli, for att jag var i hyfsad shape. Min blev inte inskickade, for jag maste skriva captions och prata tva basketspelare. Ringde skolans fotograf som visste vad jag hette. Vi halsar alltid men jag hade faktist ingen aning om att han faktist visste mer an sa. Dinnertime!

I'll keep you my dirty little secret

Med alla finals klara sa ar halva aret officellt avklarat. Weird. Imorgon sa har vi yearbook deadline, och jag onsakr att jag hade battre bilder, skulle inte skada nagon. Inte mycket att gora at det nu, tyvarr. Behover typ fyra till, och maste skriva vidriga captions till dem. Kajsa does not like this.

Ska bli sjukt skont att borja en ny semester, aven om jag kommer att ha massor att gora. Pa mandag sa borjar jag pa min sista yearbook spread, oh det ar riktigt segt. Det betyder alltsa att vi snart ar helt klara med boken, vet att omslaget ar i Alabama och trycks, och att vi har gjort mer an halva boken nar vi skickar in den har deadlinen imorgon. Wow. Idag sa skrev vi en evaluation och i stora drag sa inneholl min "I love you, i'm gonna miss you, I don't want this to be over yet" Lite mer an sa men det var det stora. Och massa smor saklart, jag alskar the cover, the design, the theme, the everything. Haha.

And the shadow of the day, will take my breath away

Okay for att rata ut lite fragetecken... Favorite ar amerikansk engelska och favourite ar engelsk. Att jag som bor i redneck land pratar amerikansk ar inte sa konstigt. Det ar precis som color, som jag stavade colour innan jag kom hit.

Finals day, first full day, all day testing. Ar nu klar med mer an halfen, vilket ar grymt skont. Har inga svara prov kvar, tyska, yearbook och photo imorgon. Nasta semester sa ska jag flytta upp en tyskaklass, inte helt kul med tanke pa att jag har glomt det mesta. Fast det ska bli skont att slippa vissa i den klassen, amerikanska fjortisar ar inte roliga. 5-6 ar en blandning av juniors och seniors tror jag, kan vara nagon enstaka sophomore ocksa.

Boom boom boom boom, I want you in my room, let's spend the night together, from now until forever

Guillermo vill att jag ska trana med honom men jag vette fan om jag orkar. Behover det verkligen dock. Har inte atit middag an, for Judy ar med Sprite som ar pa sjukhuset med sin mage. Stackars pojke.

Helt vanlig dag idag, men det ar sjukt vad man kan stressa upp sig over nagra prov. Som rakar vara varda typ 20% av betyget men anda. Nar jag vantade pa att bli hamtad idag sa tror jag att jag ser Mary. Det var Mary, men jag var linlos sa jag var inte saker. Hon kommer fram till mig och en stund senare sa kommer en kille som jag har sett mycket, men aldrig riktigt pratat med. Han sager hej lite da och da, och nu sa pratade vi ratt mycket. Han heter Mike och ar sa skon. Han borjade beratta sin life story, och jag visste inte vem det var som skulle komma och hamta mig men han hjalpte mig att hitta ratt, och nar jag hittar dit jag ska ger han mig en kram och sager lycka till. Hahaha jag gillar killen.

Jag och Guillermo har tagit massa bilder. Tyvarr sa hade jag ingen film i kameran men det funkade bra anda, och till slut sa bestamde vi att vi skulle anvanda oss av den moderna tekniken i form av digitalkamera. <jag vet inte var min kamerasladd ar, det ra mojligt att den ar kvar hos min gamla vardfamilj, men Guillermo har ett SD uttag pa datan!

 

Mina sota kusiner fran senaste skypedaten!


Vi ar helt normala, vi kande bara for att ligga pa golvet och typ ta bilder. Han ar sjukt fafang och later mig inte behalla bilderna om han inte tycker att han ser bra ut. Som ni ser sa bryr jag mig inte.

 

Sotaste spanjoren!


My favorite thai guy shows the best of him. ¡Pappa! ¿Har jag stavat favorite ratt, eller ska det vara ett u dar ocksa?



Upp och ner, ner och upp

Fortfarande kvar hos Judy, papprena som behovde fyllas i innan jag kan flytta in hos nya familjen kunde inte kollas upp for att det ar Martin Luther King jr day. Vi var lediga och jag vaknade forst av alla har, vilket var vid typ 10.30. Ovriga vaknade typ tva timmar senare, Sebastiaan hann komma over innan de hade vaknat.

Jag har suttit vid datorn typ hela dagen, for jag har jobbat pa min Death of a Salesman essay. Tror inte att den kommer att bli godkand, for jag har inte fatt den redigerade av nagon.

Nu kommer Guillermo for ett gastinlagg!
Hi !  as probably you know ..Kajsa have been living in my house for like 4 or 5 days, we had lot of fun and we laugh a lot.
3 minutes ago Sprite (my roommate) start saying....  "bitches,hang out,bithes,bitches,hang out,put it in,bitches, A.I.D.S ,put it out ,bitches." or something like that ....   Kajsa just start laughing and she sais while laughing...  "i will never take off the shirt in fron of you ...  !!!  " like if se was saying : i would before that comment.... not after .....  she stopped to think for a momment and then she just start laughing for like 5 minutes trying to hide her mistake ........   she was so so so so so so red....  and you know her ..  with her color ...she have to be realy realy embarrassed to get that red.....  hahah .... it was fun .

Hm... jag skulle saga att det inte var sa det hande men det skulle vara logn.

Och nu kommer Sprite!
ชื่อสไปรท์ ผมมาจากไทย ครับ ผใจะพูดถึงไคจ์ซาร์ เค้าเป็นคนอารมณ์ขัน ทะลึ่งนิดๆ ผมดีใจครับ ที่มีเพื่อน มากขึ้น ได้คุยกับเพื่อน เมื่อต้องการ ค่อนข้างมีความสุขเลยทีเดียว จะดีมากเลยถ้าเด็กแลกเปลี่ยนทุกคนมารวมกันอยู่ที่เดียว ผม คิดว่า คงเป็นปีที่ ดีที่สุดเลยหล่ะ เพราะแต่ละคน จะได้เรียนแต่ละ ภาษาแล้วแต่คนต้องการ ห๊าๆๆๆ

Jag haller med! Okay efter att ha oversatt sa tror jag att man forstar mer om man oversatter till engelska. Google translate ftw!

Imorgon sa borjar finals week... Jag kan inte vanta tills det ar slut. Vi har aven klamt in en yearbook deadline.

Nu precis sa sa Sprite "I love boys, especially younger than me" Haha och han sa aven att han alskar Bear Force. Sok pa Youtube, Bear force one. Laten heter Boys tror jag.

Puss och kram, nu ska jag sparka boll!

What you want is back east

God morgon Sverige! Eller god kvall kanske ar mer passande. Jag sitter och forsoker att fa nagonting gjort med tanke pa att det ar finals imorgon, men det gar inte nagot vidare. Nasta gang sa ska jag gora det battre, den har gangen sa far jag bara hoppas pa att bli godkand, och om jag inte blir det, hoppas att min betyg inte tar alltfor mycket skada.

Jag ar hungrig men kanner inte for att ata nagot av det som finns har. Ar grymt sugen pa Sonic men jag orkar inte ga dit. Det ar dessutom en drive in, och jag har ingen bil. Kommer att se ut som en idiot. Andra problemet ar att jag inte har pengar. Jag hatar mitt bankkort som inte samarbetar med mig. Nagonsin. Men vad ska jag ata? MAT!

'Til the past is out of sight

I have a decision to make and it's not an easy one.

Jag har haft en grymt bra dag, fast inte perfekt, da jag var pa Macaroni Grill, och jag inte hann fa min mat innan jag var tvungen att aka. Maten ar hos Hannah och jag ar skyldig massa manniskor pengar, for mitt bankkort funkar inte. Jag tror att jag har ratt kod, men mamma om du skulle raka ha den, kan inte du maila den till mig? Maste liksom betala tillbaka... Hatar det dar kortet, det funkar aldrig nar man behover det.

Nar jag kommer hem sa at jag, och Sprite och Guillermo ritar pa mig. Det kan ha varit jag som borjade, men vi behover inte ga in pa nagra detaljer. Det var inte sarskilt passande, men det ar ingen som ser. Nastan. Guillermo ville rita med en sharpie pa mig, jag sa sure, if I can write on you too. Da var det inte lika kul langre. Sen sa leker jag med honom och Sebastiaan, haha vi hade jattekul. Jag har en helt underbar bild pa mig och Sebastiaan, det som gor att den sa rolig ar att jag ar sa sjukt ovetande. Sen sa forsokte jag ta bogbilder pa dem, men da borjade de kittla mig, och jag lag pa golvet med tva killar som forsokte ta min kamera, det var inte bra. Sen nar de har fatt tag pa kameran sa fortsatter Sebastiaan anda, "because I felt like it" I'll miss them when I'm gone, but California is going to be awesome!

JOHANNA!

Ga in pa skype NU om du skulle raka se det har!

I don't know if I can yell any louder

Rodeo igar var definitivt en upplevelse som man inte far hemma i Svealand. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, akta Montanagrej med en miljon cowboys var det iallafall. Jag gick med min tysk och Tom och Sandy, som kanske ska hosta mig. Vet inte vad som kommer handa faktist.

Igar kvall skypade jag med bada foraldrar, som blev lika irriterade for att jag pratade minst lika mycket med mina pojkar som med dem. Garvade konstant efter att jag haded presenterat dem for pappa, Guillermo sa att jag var full, och pappa holl med. Harligt att de kommer overens. Jag var inte full, jag hade bara valdigt kul. Ska med storsta sannolikhet aka till Kalifornien med dem, vi kommer att ha sa kul! Nar jag pratade med mamma sa forsokte de lara sig att prata svenska genom att harma mig, nagot Guillermo var riktigt bra pa. Sprite fick ur sig vissa bra, men trottnade ratt fort och slutade forsoka. Sen sa borjade de texta varandra, och Guillermo skickade texts till Sprites telefon som var till mig. Han var riktigt gullig, forst var han bara elak for att jag rakade skicka ett utan nagot i, och sen sa blev han snall, och sa att han skulle sakna mig nar jag flyttade, att han langtade tills vi aker till Kalifornien och hoppas att vi kommer ivag till Florida ocksa. Dit skulle det bara vara han och jag, och massa andra utbytissar fran resten av USA... Jag tycker sa sjukt mycket om honom, han ar som min bror och jag har bara bott har sen i torsdags.

Imorse sa blev jag vackt av att Sprite slangde hunden pa mig, typ. Harligt att vara sa uppskattad. Nu ar jag ensam hemma for de ar i kyrkan, och jag sov till typ fem minuter innan de akte. Fraga inte hur jag lyckades med det.

I can't keep holding on, to what we got, when all we got is hurt

You know you're in Montana when... You're spending Saturday night at the rodeo!

Och vad ar hela tanken med att ga pa rodeo for CMR foreign exchange student Kajsa from Sweden? Meet up with potential hostfamily! Jag ar sa nervos att jag varken kan prata svenska eller engelska sa ni for ursakta mixen. Jag ar jattenervos, och vet inte vad jag ska ta mig till. Vad vet jag om dem? En son som gar pa CMR, och en dotter som gar i attan, pa North antar jag for dar gar man innan man borjar pa CMR. Syskon! Jag hoppas att de ar lika gulliga som jag vill att de ska vara, for det vore sa skont att inte klassas som hemlos.

Just nu sa hanger jag med pojkarna som spelar TVspel och leker med min ipod. Judy kommer hem snart, och kanske att Hannah kan folja med mig ikvall. Moraliskt stod ar alltid bra att ha. Jag har inte pratat med henne an, sa vi far se vad som hander. Jag kommer att ga i vilket fall som helst.

I had a dream that you were with me, it wasn't my fault, you rolled me over flipped me over

Guten Morgen Welt! Eller inte, klockan ar ju faktist lite mer an sa. Igar sa somnade jag i fatoljen och vaknade i soffan, hur det gick till kommer jag nog aldrig att fa veta. Jag kommer inte ihag nar jag uppdaterade sist, men en omtumlande dag i en sinnesstallning som narmast kan liknas vid bakfylla under stora delar av formiddagen, for att sedan slappa nar ratt manniskor sager ratt saker. Sen jag flyttde ut sa har jag fatt sa mycket stod och erbjudande om att bo hos antingen larare eller en tjej i en av mina klasser, sa mojligheten att overleva finns dar. Underbart.

Skoldagen hade ett nagot omtumlande slut, da jag inte langre har nagon mobil. Jag kunde inte ringa Judy som skulle komma och hamta mig, och hon kunde inte ringa mig. Jag gick runt i skolan efter att vi hade slutat och jag hade framkallat min film, och med hjalp av photography teacher mrs. J sa forsoker jag att hitta hennes nummer. Det gar inget vidare. Vi forsoker ringa till the Office men de har stangt for dagen. Vi forsoker ringa till Great Falls High dar Guillermo och Sprite gar men ingen ar dar heller. Till slut sa erbjuder sig J att kora hem mig, och vi lyckas ta oss hem till mig utan att komma vilse. Val hemma sa vantar hon nar jag springer in for att kolla om nagon ar hemma, och JA, det var dem! Guillermo holl pa att planera en raddningsaktion med Sebastiaan, men fick stalla in den. Det var nog lika bra, for vem vet hur det hade kunnat sluta?

Imorse nar jag vaknade sa kommer Guillermo och fragar om jag vill att han ska fixa frukost till mig. Det ar inte nagot man sager nej till, nu nar jag faktist kan ata igen. Igar sa at jag en muffin och en slice pizza, och hade verkligen inte kunnat ata mer an sa. Harligt att vara tillbaka till normal igen.

When all is said and done

Sen jag skrev sist har det hant sjukt mycket, jag kommer inte att beratta allt har. Jag har flyttat ifran min vardfamilj och bor numera hos min coordinator. Hon har tva utbytesstudenter, Guillermo och Sprite. Guillermo och jag har pratat jattemycket och han ar verkligen sjukt gullig. 
Alla som har mitt hem eller mobilnummer, RING INTE! For allas basta. Det var sjukt dyrt anda. 
Nar jag kom hem ifran skolan igar sa hade jag fatt ett brev. Det var ett kanonfint julkort fran Stadskallaren, och det va sa kul att fa se mina kara kollegor fran i somras och min alskade moster igen. TACK SA JATTEMYCKET!! It made my day. Saknar er.
 

Is it easy for them to feel free, or am I just to blind to see

Det ar megatrist att skriva nar man inte far nagra kommentarer. Faktist.

Idag sa har jag gjort, oh jag vet inte. Varit i skolan? Check.
JO MEN VI HADE JU CROSSTOWN IGAR!!!!

Hur kunde jag glomma? Det var ju sa att vi hade match att GFH, basketball is the deal. Vi akte dit for att vinna, det hade ju varit skanda om vi inte hade gjort det, men det gick inte sa latt i borjan som vi trodde att det skulle. Forsta kvarten sa hade de ledningen, men vi ar det battre laget, vi vann state forra aret och vi har Josh, som har ett stipendium till Stanford University for att spela basketball. Vi har massa andra bra spelare ocksa, men jag trodde att vi skulle vara mer overlagsna av vad vi var. Vi vann iallafall, med typ 25 points.

Bla jag kan inte vanta tills nasta vecka ar slut och den nya terminen borjar. Kommer vara sa sont att vara done with finals och allt sant. Har massa US History och engelska, och photography sa maste jag framkalla typ 6 bilder till. Life is great. Just nu sa ar jag hemma hos Hannah, och med lite tur sa ska jag sova har i helgen.

Coma, you're my brightest shining star, you're my darkness in the morning, winter morning

Jag hatar caps lock pa datorer som inte visar om det ar pa eller inte. Sjukt irriterande.

I vilket fall som helst, bussen var for tidig i morse, vilket gjorde att jag inte en behovde stanna innan den kom, och att de allra flesta missade den. Tror inte ens att vi var 10 pers dar. Mycket mer kan det inte ha varit.

Jag maste bara saga att min yearbook class ar helt underbar. Efter skolan sa var jag pa sjukt daligt humor, och pratade inte med nagon. Efter ett tag sa slapper det lite, och snacket borjar. Jag sager att jag vill ha en pojke, for det ar basta boten mot hemlangtan. Efter lite allmant killsnack sa har jag tva personer som ska fixa ihop mig med nagon, och efter att ha pratat om lite annat sa gar Alex. Det sista hon sager innan hon gar ar, Kajsa I'm gonna find you a guy!  Haha good luck Chuck, men det ar gulligt att de bryr sig och inte vill att jag ska vara hemsjuk.

Imorgon sa ar det Crosstown Basketball, och jag hoppas att jag ska kunna ga. Maste bara hitta nagon som kan skjutsa mig.

Intevjuade en sjukt skon kille for yearbook idag, det forsta han sa ar oppningsquote for min story. Jag brukar inte anvanda quotes som start, det gor ingen, men det har var for bra for att undvikas. Resultat far ni se nar jag ar hemma med boken i bagaget!

Hela världen är sa underbar

Jag ar hemma hos min coordinator, och lanar spanska killens dator och jag maste bara prova en sak ä. Det funkar!!!!! ääääööö

Haha vet ni hur längesen det var som jag kunde skriva sa? Om det blir fel nagonstans sa far ni leva med det..
Igar sa var jag med Hannah pa kvällen, och vi at pa Chilis. Gött som fan, och jag kan inte kommer hur underbart det är att ha ä.

Jag har inget att säga men, Johanna! Förlat, jag har inte kunnat komma in pa Skype pa ett tag. Ehh, jag kan försoka komma in i helgen, skriv en ny tid sa ska jag försöka prata da!

Now I'm trying to make sense of what not remains

Fredagkvall som inte tillbringades hemma, kanon! Fredagskvall som inte tillbringades hemma och inte pa football, udda. Jag saknar football.

Igar sa passerade skoldagen relativt fort, tur det. 7th sa kommer Jeff ner for att hamta Mary for en Yearbook interview, och jag lyckas overtala honom "Jeff, take me too!!" Mr. Allen hade inga problem med detta, sa det var gott. Sa fort jag kom upp i 326 sa dyker jag ner i the food cupboard, jag var sa sjukt hungrig sa jag satt och at tills dess att the bell rang och jag var tvungen att ge mig ivag till bussen.

Hemma sa gar jag ut pa en promenad och nar jag kommer hem sa fixar jag till mig lite innan Mary och hennes pappa kommer och hamtar mig for att aka till Howard's och spela pool. Mina grymma skills fran forra gangen visade sig vara nyborjartur, men vi hade kul anda, och vann tva av fyra mot James och Val. Nar vi trottnade sa akte vi hem till Mary och spelade spel och jag pratade med hennes pojkvan i telefon. Han ar sjukt skon, det forsta han fragade mig var vilken min favoritblomma var, sen vad min favoritlukt var. Haha jag hade inga bra svar och fick an en gang hora "you're a girl who doesn't know your favorite flower??!!" Kvallen var i vilket fall som helst riktigt kul.

Idag sa har jag inga andra planer an att plugga som en dare och kanske prata med pappa om han ringer. Med lite tur sa kan jag traffa Judy ocksa.

I'm still alive but I'm hardly breathing, just prayed to a God I don't believe in

Oh, jag vet inte hur jag ska borja, sa jag tankte att det kanske var en bra borjan. Vad hande igar?
NU vet jag!

Jag har haft den roligaste Photographyclassen nagonsin! Haha jag skrattar bara jag tanker pa det. Vi har borjat med varat Final project. Det heter element out of context, alltsa att fota nagot i en miljo dar det inte hor hemma. Efter en inte jattelyckad rulle med halsband som element sa gick jag och Hannah for att hitta nagot som kunde flyttas runt. Resultatet blev ett apple. Jaha, vad kan man gora med ett apple liksom? Typ nada. Tank sa fel man kunde ha. Borjar med att satta den pa en vending machine, och gar in i the gym for att hitta inspiration. Vaaaad ska man gora? Jag vill satta det i en av vattenfotanerna, men nar jag gar mot den sa kommer hela klassen som har weight training for en drickpaus, och vi forsoker diskret t oss darifran, men lyckas inte utan far nagra sneda blickar. Jag trodde att jag skulle do. Vi har en stor metall Charlie i the gym, och jag forsokte komma pa hur jag skulle fa in applet utan att det skulle ramla ner och traffa nagon stackare. Hannah sager "No I bet there's an alarm on him or something!" Det blev inget av det men vi forsatte. Vi satte upp det vid en skylt som sager typ Valkommen till CMR, Go RUSTLERS! men hade stora problem med att fa ner det. Vi hoppas att det ska komma nagon lang som kan hjalpa oss, men alla som gar forbi ar jattekorta! Darn. Det slutar med att Hannah lyfter upp mig sa att jag kan fa ner det.

Jag hade skrivit sjukt mycket men nu sa raderades allt. Sorry!

Jo, jag far ta Photo 2 nasta semester! Man maste vara teacher approved, and I did it. Awesome, I have to say.

Because when I think of you I don't feel so alone

Det har inte hant mycket mer idag. Har borjat pa min nya yearbook layout, och smider djavulska planer for att fa uppmarksamhet fran en special someone. Vet inte hur det kommer att ga, och att anvanda min svenska charm (?) har inte funkat forut. Fick hora idag att exet standigt ar hog for att orka med sin tjej, och jag fick anstranga mig for att inte borja garva, jag var egentligen inte en del av samtalet, for da hade amnet aldrig kommit pa tal. Fick under engelskan fragan vad min american dream var, jag stirrar pa pojken i fraga och borjar garva. Han blev lite tyst, nagot som ar en bedrift fran min sida da han ar en av klassens "coola" killar. Jag svarade rik och lycklig, och han ler, sager "fair enough" och gar vidare. Min engelskaclass ar speciell.

Jag och Sean hade idag ett intressant samtal, vi pratar alltid om konstiga saker, och han sa att jag inte far aka hem, for jag ar den enda svensk som han kanner. Da fragade jag om han skulle tycka om mig om jag var amerikan, och inte hade min accent, och inte var svensk. Han ramblar pa, och sager sen, of course I'd like you, you'd still be Kajsa. Ah uppskattning.

Vi möttes mitt i vintern

Moahaha jag kom in har fran skolan, det har inte hant manga ganger forut. Man tycker att .se sidor alltid borde funka men sa ar inte fallet.

I gar sa var jag pa basket nar vi motte Havre. Vi vann med typ 78-40 nagonting, jag kommer inte ihag exakt score. Jag kollade inte mycket pa matchen forsta halvlek, utan hangde med folket som salde slushs och popcorn. Det var jattekul, de har grym humor, och jag drev med en kille som gillade Manchester United. han sa att de var landslag at England 2004, men det ar val anda inte sant? Later inte troligt, for de har val utlanningar som spelar dar ocksa? I vilket fall som helst, han var skon, och gjorde mig till sin nya basta van, for i slutet av kvallen nar matchen var slut sa oppnade han sitt hjarta och berattdeade om sina tjejproblem. Det ar inte som det later, han hanglade med en tjej som inte vill ha honom. Stackars lilla freshman. en hangde jag mycket med James och Val som visade hur man gjorde Suicuide slushes. Drack ingen dock. Hangde med min alskade Hannah andra halvlek, har saknat henne sa sjukt mycket. Depressionen over att vara tillbaka i GF var samma for bada.

Det var faktist bra att vara tillbaka i skolan. Idag sa har jag orecis pratat med mrs. Tramelli, som ar jattegullig och ska hjalpa mig med lite saker. Jag skulle ga och prata med henne pa lunchen, men sa skickar hon en note for att jag ska komma och se henne for typ 10 minuter sen. Spooky, for jag har aldrig pratat med henne forut. Gotta go, there's the bell!  

Vi bor 28 gangstergrabbar i en, stor barack med massa sängar, kan ni skicka mera pengar?

Antal somntimmar som jag har i kroppen: 0. Jag har varit vaken i snart 36 timmar, och skyller pa Amandas bok som var riktigt bra, och pa flygresan. Alarmet var satt till 3.00 am, och nar klockan var 2.56 am sa var jag fortfarande klarvaken. Jag lyckas tvatta haret i handfatet, packa ihop det sista, ata, och aven lasa ut boken pa vagen till flygplatsen. Hade inte nagon lust alls att aka tillbaka, men vissa saker maste goras. Tack vare pepp fran tva kanongulliga tjejer som jag aldrig har traffat sa kanske jag tar mig igenom det har. 

I vilket fall som helst. Pa flygplatsen i Omaha sa funkar inte maskinen som man checkar in sjalv pa. Eller den funkar, men jag finns inte i datorn. Efter en laaaang ko sa far jag antligen prata med en tjej som fixar ett boardingpass till mig, och att ga igenom sakerhetskontrollen var inga problem. Forsta flighten var odramatisk, jag satter min formogenhet pa att killen som satt brevid mig var dodligt bakis. Han sov hela resan, och markte inte ens nar flygvardinnan fallde upp bordet som han holl i. Hela hans kroppssprak sa "skjut mig!". Jag svarade inte pa hans boner. Jag lovar. Nar jag gick av planet sa far jag en grov hicka. Jag vet inte var det kom ifran. Sa fort jag kommer in pa flygplatsen efter den lilla promenaden sa hickar jag upp i ansiktet pa killen som stod och visade mig vart jag skulle ga. han skrattade bara at mig. Sen var det slut. Jag trodde att Salt Lake City, dar jag befann mig, var en relativt stor stad, och darfor borde ha en relativt stor flygplats. Jag hade fel. Jag vandrar runt ett tag efter att jag har hittat min gate, bara for att branna lite tid. Jag hittar ett doughnutstalle, och pa grund av ett missforstand sa far jag en annan doughnut an den som jag hade vantat mig. Det visar sig vara det basta som kunnat handa, for det var den basta doughnuten jag nagonsin har atit. Tankte nastan ga tillbaka och kopa en till, men nagon matta far det vara. Jag gar in pa BK for att kopa nagot att ata, och inser att jag inte alls vill ha nagot som de har. Gar tillbaka till min gate, for dar i narheten fanns en Quiznos, som gav (salde) mig en grym frukostsub. Var inne pa att kopa en till, men sa blev det inte, for jag var inte hungrig, jag ville bara ha nagot att gora. Till slut sa ar det dags att boarda, och jag gar ut igen, och av nagon anledning sa kommer min hicka tillbaka! Nar jag gick pa samma stalle som den dok upp pa forsta gangen! Det maste vara nagot med luften eller nagot. Tur att man inte bor i SLC pa heltid, jag skulle ha konstant hicka.

Jag kom fram, ar hemma, och ser faktist fram emot att fa borja skolan pa mandag, sysselsattning!

If it's alright with you, then it's alright with me

Vad kallas det som man se det som ar stort och blatt, pratar ett frammande sprak och tror att allt samspelar pa en djupare niva?
AVATAR!

Denna hypad film har skapat forvantningar sen jagvetinte nar. Personligen sa har jag sett trailern i princip varje gang som jag har varit pa bio, vilket ar en hel del. Jag har aldrig kankt nagot riktigt behov av att se den, och vad den egentligen handlade om visste jag inte. Nar filmen borjar sa fattar jag lite mer, och inser ratt snabbt att huvudrollsinnehavaren ar snygg. Inte som bla da. Filmen visar sig vara en stor grej somhandlar om framtiden, och ar grymt politisk, nagot som man kanske inte tanker nar man tittar pa postern. Det ledde i vilket fall till en diskussion dar det var ganska intressant att sitta med amerikaner som faktist har koll pa vad som hander utanfor deras egen lilla bubbla. Kan i vilket fall som helst reklommendera filmen, om inte annat sa for att specialeffekterna antagligen kommer leda till nagra Oscars.

May we all have a vision now and then

Fan vad gott! Dagens trip till Omaha var faktist riktigt lyckad. Att vara i en stad med over 60 000 invanare (tror jag) ar ju faktist helt underbart. Jag har shoppat mer an vad jag har gjort sen jag kom hit, vilket egentligen inte sager sa jattemycket da Great Falls knappast ar kant for att tillfredsstalla shoppingbehov. Sallskap for dagen var Andy, Amanda och Pat, och efter att en av oss (ingen av kvinnligt kon) hade blivit radd for en bogig cashier inne pa American Eagle sa hittade bade jag och Andy lite grejen pa Aeropostale. Hittade tva par jeans och en tjocktroja. Inne pa JC Penneys sa hade de Sephora! Wow, som sagt, var ett tag sen jag spenderade sa mycket pengar. How much was my total? Around $80 I'd say. Not bad. Hittade aven underhallning for flygresan i overmorgon i form av en bok. Amanda kopte typ sex bocker, hon har ett hekt bibliotek har uppe. Lanade nagra bocker men kommer nog inte hinna lasa ut dem innan jag maste aka hem. Synd, det betyder att jag maste aka tilbaka... En bok som hon kopte var Stieg Larsson, The girl with the dragon tattoo, aven kand som Man som hatar kvinnor. Sweet! Hittade en Abbaskiva under "Country", gatt vilse?

 

Nasta ar vill jag fira nyar i New York City! Nagot som faktist inte borde vara omojligt att genomfora med tanke pa var jag planerar att bo nar utbytesaret ar slut. Sometimes you get lucky, haha. 



One year to go!!