Framme sen ett tag

Kalifornien ar grymt, det hade inte varit fel att bli placerad har maste jag saga. Vi kom i tisdags kvall efter en hel dag i bil och luft och kom fram pa kvallen. Inte mycket somn den natten men sant ar livet. Igar gjorde vi inte mycket pa formiddagen men pa eftermiddagen akte vi till stranden. Det var for kallt for att bada men ratt kul anda. Kanner att det har blir ratt lamt, men de roliga detaljerna ar inte sa roliga typ. Alltsa, jag vet inte vad jag ska saga nu men jag kommer att skriva nat vettigt nar jag kan.

California here we come

Vaskan ar nastan fardigpackad och jag ar sa trott att jag mar illa. Problemet ar att jag inte kan sova. Hela jag ar bara jattetaggad och kan inte vanta pa morgondagen. Just a few more hours. Idag sa gjorde jag nagot som jag inte kommer att beratta om forran allt ar klart. Det var kul. Nasta gang jag skriver sa ar jag i CALIFORNIA!

If I go crazy then will you call me Superman?

Ah jag kan inte vanta!!!! Just nu sitter jag och utvarderar min engelskaportfolio och kommer nog att vara vaken i manga timmar till. Om en timme sa komme jag att kunna saga, JAG AKER IMORGON!!! jag ar sa sinnessjukt taggad. Igar natt sa fick jag ett text fran Judy som berattade vad vi ska gora. Planen ar som foljer:

Tisdag: Lamna Great Falls 8.00 och kora till Bozeman for att flyga darifran. Pizzaparty nar vi kommer fram.
Onsdag: Beach (!!)
Thursday: Kora upp langst kusten till San Fransisco och stanna dar over natten.
Friday: San Fransisco
Saturday: Universal Studios, stanna i LA over natten.
Sunday: Santa Monica, BBQ och outside movie.
Monday: Dunes, fishing or shooting.
Tuesday: Home sweet Big Sky!

I LA ska vi sova pa hotell, och jag gissar att jag inte kommer att fa dela rum med pojkarna. Inte for att jag aldrig har delat rum med nagon av dem forut men Judy ar ju trots allt in charge. Kan allvarligt talat inte vanta!

Igar sa var jag med varldens basta Mary hela kvallen, och hon har berattat hur jag ska gora for att overtala Mr. Quarterback att intervjuas utan att hamna i var fina bok. min bok kommer ocksa att bli fin, men inte lika. Vi satt i bilen utanfor videobutiken dar Sean jobbar typ en kvart och pratade sen gick vi in och det var sjukt kul. Jag gick bakom disken for att sla honom och nar jag ville sla honom igen sa hoppar han over disken. jag borjar knappa lite pa datorn och da skriker han "NOOO DON'T TOUCH THAT"  och hoppar tillbaka. Problemet ar att han slar i datorn och tangetbordet ramlar och det ar sjukt nara att datorn ocksa aker i golvet men han raddar den.  

Pratade med Guillermo idag om resan och han ar sa sot som haller pa och paminner mig om vad jag inte far glomma (pengar) och pratat allmant. Det barnet kan inte sluta prata men det ar nog darfor jag gillar honom. Kali kommer att bli sa kul! Sweden+Spain+Holland+Thailand=Fun.

Three, is the magic number, yes it is, it's the magic number

Igar snoade det i den lilla staden Great Falls, MT. Det var inte kul. Idag sa har vi sol, men det spelar ingen roll egentligen vad det ar for vader, for om inte alls lang tid sa ar det dags att aka till varmare delar av landet. KALIFORNIEN!!!
Ar sa sjukt taggad, och att missa prom kanns inte som nagon stor grej faktist. Fast jag blev lite halvt om halvt fragad men sant ar livet. Jag maste ringa Judy idag for att fa lite kolla pa laget, vet inte ens nar vi maste lamna staden. Vi kommer att aka till Bozeman och flyga darifran. Jag, Judy, tre pojkar... Haha det har kan bli kul. Bilresan till Boze tar ca 3 timmar och Judy's bil ar inte sa stor. 

Denna helg blir det till att gora det sista pa engelskaportfolio och fixa allt annat jag kan for att gora upp for det som jag kommer att missa. Jag skulle ha gatt med Mary idag och voluntaerat (?) men tror att jag bangar for jag orkar inte. Eller kanske anda.

Borde borja packaocksa men har lite annat som kommer fore. Nagot som ska bli jattekul att gora ar varat nya yearbookproject (called yourbook) dar vi ska dokumentera varat year i yearbook. Jag tankte ta detta lite langre och dokumentera hela aret. Kommer inte att bli latt men totally worth it. Vi maste aven ha minst en story med tre inervjuer sa jag ska forsoka gora intervjuer med the quarterback, en basketspelare och antingen en "vanlig" manniska eller en soccerplayer. Kanske inte alls blir av men man kan ju alltid forsoka. Ar i vilket fall som helst jattetaggad for detta project, onskar bara att jag hade mer tid och sidor att jobba pa.

We were young and wild and free

En vecka sen uppdatering, jag ar grym. Vad har hant sen sist?

1. I'M FREAKING 18!!!!!!!

2. BACK2BACK!!!

Ja fodelsedagen var grym. Tack sa jattemycket till alla som har skrivit till mig, jag ska skriva tillbaka sa snart jag kan. Hade middag med nagra kanonvanner, och hade en grym tid. Yearbook class sjong for mig, och aven Mr. N nar jag traskade in sent i History class. Var en grymt bra dag.

State champions i basketball, once again! Det ar andra aret i rad och det ar sjukt kul. Tyvarr kunde jag inte aka till Billings for att se det live utan fick sitta och lyssna pa radion, som lat ungefar som det gjorde pa 50-talet, men kul var det. 

I helgen sa fick jag min forsta spraytan, och jag ar sa brun att jag vill ha shorts, men eftersom jag inte rakat benen pa ett tag (ska snart vaxa infor KALIFORNIEN) sa skippar jag nog det. 

Jag och Chris har suttit och dissat en kille vi inte gillar, och det var riktigt kul for Chris har en grym ironi som jag bara alskar. Han var jatteglad for att han fick komma och hamta mig, for han ar grounded fran sin car. Han forsokte fa mig att beratta hur yearbook sag ut, och jag hittade pa massa, sa att det var en swirl of colors pa det och sa. Tror inte att han trodde pa mig.

Jag ar officiellt klar med allt skrivande for Yearbook, maste ta om en bild pa Blake men det kommer att ga fort for att jag har hans nummer, vilken gor stalkingbiten av att vara i yearbook mycket lattare. Moahaha.

Vad mer finns det att beratta? Jag hatar tyskan! HATA! Hon har ingen som helst respekt for att man har varit sjuk och kanske behover lite tid for att komma ikapp, for jag har faktist missat alla amnen, inte bara hennes (aven om jag inte skulle saga nej till att missa hennes) men hon ar respektlos. Det konstiga ar att alla gillar henne, jag forstar inte! Vad ar grejen?

Ar jattetaggad for Kalifornien, det kommer att bli jag, Judy, Guillermo, Sprite och Sebastiaan. Vi flyger fran Bozeman 7.45 tisdag morgon, och till Boze ar det ~3 timmars bilresa. Vi kommer att aka till San Fransisco och sen vet jag inte mer an sa. Gott blir det i vilket fall som helst, har var vi varmebolja med ~10 C, sa det kommer att bli varmt dar! Jag tycker att 10 C ar varmt, och dar kommer det att vara det dubbla!!!

Ska val forsoka uppdaterna snart igen, ha't bra allihopa! Jobbar pa att fa ivag ett svar till alla som har mailat mig, skulle ga fortare om det inte vore for ******  

Another shot of whiskey, can't stop looking at the door

Hemma sjuk idag for forsta gangen i USA. Kul var det. Pa eftermiddagen akte jag med Sandi till Judy for att lamna av release for Kalifornien och hamtade sen middag pa Sonic. Grymt gott, och det basta var att man kunde kopa frukost vid 5! Det ar inte manga andra stallen dar man kan gora det. Nu ska ska jag gora klart mitt research paper som ar due tomorrow. Gott, och sen sa ar det bara att gora nagot at mitt vidriga GPA som ligger pa 2.7... Ironiskt nog ar det US History och engelska som gor att det inte ar samre. Imorgon sa ska jag hitta javlen som snodde mitt negative sheet i Photo... Beware, whoever you are.

I'm a girl with the worst sensation span

Ja, jag klarade av att ga upp vid en sjukt omansklig tid efter ca 3 timmars somn. Exact 4.30 sa ringer Hannah for att saga att de ar utanfor, och jag som trodde att de inte skulle hitta och att jag skulle behova guida dem hit blev jattestessad och glomde min kudde... Nar jag kommer ut till bilen sa pumpar den av musik som Paul och Spancer hade planerat i forvag for uppickningen och jag var nastan vaken ett tag. Vi hamtar Laura och aker sen till CMR. Vantar i bilen tills bussen kommer, och moter Ann som ocksa ska dit. Resan till Missoula var valdigt tyst for de flesta sov.

Vi stannade i ministaden Lincoln, MT for att kopa snacks. Lincoln ar kant for en sak, hem av mordaren som jag inte kan komma ihag namnet pa, T -ich something tror jag. Han anvande sig av en cykel, om det var far att morda eller fly kan jag inte svara pa. Kanske inget av dem. Tva timmar senare var vi framme och att komma ut ur bussen var inte mysigt. Presentationen om Osterrike var seeeg... Hinner inte skriva mer nu men det kommer val nan annan dag.

And there is you and me and all of the people, with nothing to do

Idag sa har jag spelat tennis for forsta och inte sista gangen i mitt liv. Jag var helt vardelos forst men nar coachen sag hur dalig jag var sa hjalpte hon mig typ hela traningen. Det var Open Gym, alltsa inte officiell traning, sa jag kommer inte att kunna fa lika mycket hjalp nar sasongen borjar, men jag ska forsoka komma dit varje dag nasta vecka sa att jag har lite spel i kroppen. Efter ett tag sa gick det faktist ganska bra aven om jag fortfarande behover trana mycket. Spelade med en tjej som har en tvilling och de ar sa lika att det ar helt sjukt. Systern var inte dar vilket nog var bra. Coach Deb sa att hon brukar gissa och idag sa lyckades hon. Fick varldens skoskav vilket var mindre kul men jag far tejpa upp ratt ordentligt till nasta gang.

Imorgon blir jag hamtad av Spencer klockan 4.30 for att kunna vara vid skolan runt 5. Univeristy of Montana's Language Days var inte planerade med manniskor i atanke, for vem kan komma fran Great Falls till Missoula vid 8.30 och samtidigt klara av att ga upp en mansklig tid? Ingen jag kanner. Tanken med det hela ar att vi ska ga pa collegeklasser, och jag har inte ne aning om vart jag ska och nar. Vi far val se, forhoppningsvis sa finns det plats for mig nagonstans. Russian Cartoons var en av dem som jag signade upp for, vilket borde vara kul. Nu ska jag plocka ihop nagot att ata pa bussresan, som nog mest kommer bli en sovbuss. Nattbussen!

Jag har roat mig med att lasa facebookgruppen "You know you're from Sweden when..." och det ar sa kul, jag satt helt sjalv nere i kallaren och skrattade sa att jag grat. Vet inte om det hade varit lika kul om jag hade varit i Sverige, allt svenskt far ett helt annat perspektiv harifran. Det ar inte sa att jag har traffat nagon svensk (svenskt arv raknas inte) de senaste 7 (!!!) manaderna. Jag borde verkligen ga och lagga mig men det kommer inte att handa. Guten Nacht! 

Is it better to be safe than sorry?

Jag lever fortfarande. Inte for att nagon undrade men anda. Jobbar pa english och maste gora klart mitt open book test ikvall innan jag far sova.

Idag har jag fixat allt for min sista yearbook intervju. Jag gor en liten alternate thing for mina kara vanner som har High School House att syssla med. Killen jag ska intervjua heter Blake och jag hade turen att springa pa honom precis efter att jag hade gett upp hoppet att hitta hans larare som skulle ge en lapp till honom. Motet var lite speciellt, jag halsar pa honom och han halsar tillbaka men insag inte forst att jag ville prata med honom, for det ra ju helt normalt att random kids halsar pa varandra i the halls. Ellerdet kanske det ar foresten, men inte bland the popular kids. Blake rakar tillhora den kategorin. Jag lyckades fa det jag ville for stunden, och nar jag gar sa ropar han efter mig nar vi ska ses for intervjun. Haha det var lite speciellt men whatever works.

Pa fredag bar det av till Missoula och U of M for andra gangen under min livstid. Foreign Language days star pa schemat och jag ska fa veta hur det gar till att vara utlanning pa amerikanskt college. Maste vara vid CMR's flaggstang vid den trevliga timmen kand som 5.00 am eller nagot sant. Mitt liv ar alldeles, alldeles underbart. 

Nagon bal pa slottet blir det daremot inte for min del. Det krockade med Kalifornien och jag tror att en vecka ar vart mer an en kvall. Det ar massa folk osm inte ska ga, och aven om jag var forst med att dra mig ur sa tror jag inte att jag kommer att angra mig. Det ar ju med min favoritspanjor trots allt, sa hur trakigt kan det bli?