Good old days, the honest man, restless hearts, the promiseland

Middagen var sjukt lyckad. Eller det vet forresten inte jag for jag satt bara och hangde med coola manniskor, dvs Hannah, Mauro, Zach, Spencer och nagra utbytisar som kom och gick. Jag kan ga till Halloween Dance imorgon for Mauro raddar mig genom att skjutsa hem mig. Han bor typ tva kvarter ifran mig. Jag gjorde chokladmuffins fast som om de vore kladdkaka. Pappa, jag tror att du misstar mig for Astrid, for jag har aldrig bakat kladdkaka sjalv, jag bara ater dem. De tog slut iallafall. Det var nagon som hade gjort swedish meatballs, men de smakade inte som swedish. Awell, uppskattar att nagon anstrangde sig.
Imorgon ar end of quarter, och jag slutar 12.15! Amazingness! Pratade med min cordinator Judy och det ar inte omojligt for mig att aka till LA, sa jag ar jatteglad.

Jag vet inte vad som ar fel men jag ar sa glad, trots att mitt liv ar langt ifran perfekt. Jag har hittat min plats, och jag tanker stanna sa lange jag kan. Kanske kommer jag inte att kanna sahar om en manad, men tack vare att jag ar ratt bra pa att skriva dagbok och likande sa kommer det har aldrig att forsvinna. Jag kommer alltid att ha det har med mig, och vad som an hander sa vet jag att jag aldrig kommer angra att jag akte hit. Efter tva manader har jag redan forandrats sa mycket att jag inte vet vad jag skulle ha gjort om jag hade stannat kvar hemma. Alla ni som har minsta lilla tanke pa att aka, AK! Det finns inget som ger dig sa mycket. Jag sager inte att det ar latt, for det ar det verkligen inte, ibland ar det ett helvete, men det ar vart allt. Jag vet inte vem jag hade varit om jag aldrig hade akt, och jag vill inte veta. Antagligen samma trakiga person som innan. Jag har gjort och sagt saker har som jg bara hade onskat att jag vagat saga och gora hemma. 
Imorgon ar det Halloweendance, och mitt mal ar nummer 6, om inget battre kommer upp. Om det inte gar kan jag alltid hanga med Zach och Mauro som ska DJa. Life is good. 

Before you go, tell me what you see, when you read my mind

Kladdkaka it is! Och jag har andledning att vara glad, har pratat med Jeremy bade igar och idag och vi kommer nog kunna vara vanner, vilket jag ar jatteglad for. Med lite tur sa kanske jag slipper bussen snart, for Chris (Jeremys basta kompis) bor i Great Falls nu, och har bil. Please, my sweet boys, please. Jag tror att imorgon kommer att kunna beratta om jag har tur eller inte.

Jag lyckades overtala Austin att komma pa middagen imorgon, det kommer nog att bli kul. Hoppas kunna hanga med Hannah och Mauro men om inte det gar sa har jag fans i 3-4, dvs Chance och Austin. Mina pojkar!

Nu ska vi leka en lek. Med lite tur far jag atminstone ett svar. 5 december har vi Morp.
Vad ar Morp?
Ledtrad: Det ar en ordlek som forklarar en hel del.

Nu ska jag baka, och jag kanske uppdaterar senare om en intressant bilresa.

Puss och Kram!

I want to make myself believe

Okay sa las forra inlagget, det skrevs i lordags och kom tydligen aldrig fram. Awell. Igar tankte jag skriva for jag hade en sjukt bra dag, har nog aldrig garvat sa mycket i skolan. Jag alskar min tyskaklass, de ar sma men gulliga. Pratade med Chance om Megan Fox, han blev knallrod i ansiktet och mumlade fram att, ja, hon ar snygg. sa forsokte han att fa samma effekt fran mig, men lyckades inte. Too bad. I vilket fall sa ar gardagen gamla nyheter, sa vi forflyttar oss till nutid, det vill saga idag. 

Det var kallt imorse, och pa tyskan borjade det snoa. Jag var hyperspeedad av nagon anledning och Megan hande kul at mig. Video Production inneholl roliga samtal och andra... mindre roliga. Det ar kul att umgas med killar som inte tanker pa att man ar dar. Vad som kom upp var nagot i stil med Guys think of sex every 5 seconds. Isn't it more? Deras hiphop diss var mycket underhallande. Efter skolan stannade jag kvar igen for att jobba i fotolabbet, tyvarr var vi inte ensamma, jag och Hannah, och sallskapet var inte vad vi hade hoppats pa. Nar vi var klara gick vi till BK i snoregn och det kan jag lova var inte kul alls. Vagen tillbaka var nnu varre for jag trampade i en vattenpol, och min fotter hade tygskor som sina Dagens Outfit. Key Club var kul idag, och vi har massa bra projekt pa gang. Hur mycket folk bryr sig om folket runt om kring sig har ar helt underbart, man blir rord. Pa fullaste allvar. Jag och Hannah blev hemskjutsade av Mauro, som ar en grymt trevlig kille. Han bor ratt nara mig, sa han slappte av Hannah forst. Jag var radd for att det skulle vara stelt att sitta i en bil med honom for vi har inte umgatts mer an typ 10 minuter och da har Hannah varit med, men det var inga problem alls. Han ska DJa pa Halloween Dance pa fredag, med hans kompis Zach. Zach vill ga pa college i Sverige sa jag ska lara honom svenska. 

Pa torsdag ska jag ga pa International Dinner, och ska ha med mig en svensk efterratt. Nu behover jag hjalp; vad ska jag gora?

And if your vision falters along the stormy past, is just a moment that time will pass

Det regnar har! Mysigt. Jag var ute och gick, och det borjade litegrann, men jag tankte I'm from Sweden, this is nothing men vadergudarna bestamde att jag inte fick vara ute langre for det borjade riktigt rejalt sa jag gick hem.
Missoula igar var faktist riktigt kul! Jag hade forvantat mig att det skulle vara ratt lamt, men jag ville se lite mer av Montana an Great Falls. Jag hade fel, nar jag var klar sa var jag taggad pa Journalism School. University of Montana har en riktigt bra skola, och den ar helt nybyggd. Vi fick en rundtur och de kan gora live broadcasting och allt mojligt kul. Vi fick aven prata med delar av redaktionen pa deras tidning Montana Kaimin. Det skrivs en del om the Kaimin for tillfallet i massa olika tidningar, bland annat Sports Illustrated, for att U of Ms football team inte pratar med dem langre. Deras coach ar sur for att de publicerade en artikel om tva spelare som var inblandade i en assult (oversattning?) och darfor inte spelade tva matcher. Om deras sportjournalist staller en fraga pa presskonferenser och liknande sa far han ratt sa... intressanta svar. Om nagon fran en annan tidning staller samma fraga sa far den personen ett riktigt svar. Vi fick hora deras version av det hela, och eftersom de ar grymt skona sa var de inte oroliga. Infor en viktig match for ett tag sen sa gjorde de en profil pa motstandarnas tranare, och sa kommer de halla pa till coachen for Grizzlies ger upp och later spelarna prata med Kaimin igen.

Efterat gick vi och at, och sen sa kollade vi pa foton som har vunnit Pulitzerpriset. De aldsta var fran 1950 nagon gang, och det ar helt sjukt vad bra bilder det var. Vissa blev man helt rord av, och det var nastan sa att man ville grata. Andra var sa att man log nar man gick darifran. Tyvarr hann jag inte langre an typ 1995 for vi var tvungna att aka. Sag 2009, pa Obama for den var precis vid utgangen. Bussresan tillbaka var lang, men Montana ar en av de coolaste staterna som finns, sa jag satt och bara kollade ut for det vi akte igenom ar inget man hittar i Sverige vill jag lova. Tyvarr fick jag inga bra bilder, for av nagon ofattbar anledning sa gar det inte att ta bra bilder genom ett bussfonster.

Jag saknar min Hannah, men om tva dagar far jag traffa henne!!! Nu ska jag ha angest over nummer 6, what to do?

Sverige!

Hej alla glada nu ar jag i Missoula! Det ar kallt, men om man haller sig inne sa ar det okay. Bussresan hit tog tre timmar. Jag kanner mig lite som en jag vet inte vad, jag hittade en dator som funkar i en affar och jag vet inte om jag bryter mot nagra regler, om jag har otur sa far jag aldrig komma tillbaka till Griz land. University of Montanas fooball lag heter Grizzlies om ni undrade. Nu ror sig folk mot utgangen sa vi hors

They look up to the stars and wonder where you might be

Hannah har varit borta i nagra timmar och jag saknar henne. Jag har ingen att bomba med random texts nar jag har trakigt. Eller jag kan men jag far inget svar nar hon flyger.
Imorse pa bussen hade vi brandovning. Nar vi stannade pa North sa var alla tvugna att ga av, jag sitter langt bak i bussen sa det blev bakdorren for mig. Nar vi skulle gora om samma sak vid CMR sa slog jag huvudet i taket, det gjorde sjukt ont och en freshman som skulle hjalpa dem som behovde det skrattade at mig. Kul att jag som ar aldst av alla som aker ar den som behover hjalp. I'm from Sweden, I don't understand.

Tyskan idag var kul! Vi filmade reklamfilmer, och alla fick ett kladesplagg att gora reklam for. Jag, Lindsey och Megan fick en hatt. Snyggast var nog Nick, Nathan eller Austin. Nick hade en lang rod tyllkjol, Nathan enorma byxor och Austin hade lederhosliknande byxor med hangslen.
Austin, aven kand som Helmut, och jag vet inte vem.


Nathan och jag han inte namnet pa henne heller.



Lindsey, Austin, Megan, Okand. Det rosa pa Okand ar forresten Junios class Tshirt, och nej, vi fick inte valja farg.

Till Missoula aker jag med ms Britton och lite annat Rustler Journalism folk. Jag ar inte helt 100 pa vilka som ska med och inte, men jag tror att det ar fyra fran min yearbookclass, nagra fran den andra yearbook, lite Stampedemanniskor, samt nagra fran Great Falls High. Tur att vi inte har Crosstown den har veckan, for det da hade det inte varit kul att sitta instangd i en buss i tre timmar... Jag maste vara i skolan 6.45 imorgon, sa good night people, om nan timme eller tva, max tre men mojligtvis fyra.



Drop dead dream, the chosen one

Jag ar sjukt grym maste jag saga. Jag hade tre fel pa ett US History test jag hade glomt att plugga till. Eller inte orkat att plugga till. Imorgon ar min sista skoldag den har veckan, for pa fredag ska jag till Missoula. Jag alskar mitt schema for det ar bara i en class som jag faktist maste gora make up work. Snart sa ska jag ivag med Travis som ska fota med mig. Hannah skulle ocksa foljt med men hon maste packa infor Phoenix.

Pa fredag ar sista hemmamatchen innan the playoffs, och jag hoppas verkligen att jag traffar Cole. Han fixar ihop oss utbytisar med killar, och nu kan han fixa ihop mig med nagon utan att riskera livet. Tyvarr ar alla footballers pa the field under matchen. Konstigt. Det ar inte sa seriost, men valdigt kul, jag pekar ut nagon sa ska han fa killen att komma over till oss. Forra matchen sa forsokte jag fa honom att fixa ihop Laura med en freshman som satt och hanglade med sin tjej, for Cole sa att han kunde fa vem som helst att komma over till oss. Han hade fel. En kille som stannade med oss typ hela kvallen var en snowboardkille fran Kalifornien som var sot, men out of the question for mig da. Han halsade pa mig i skolan idag, vilket var kul eftersom jag inte har sett honom sen matchen, och det var tva veckor sen. Fraga inte vad han heter for jag kommer inte ihag. Det ar lugnt, jag tror inte att han kommer ihag vad jag heter heller.

Jag hatar att aka buss igen. Hatar. Bara sa att alla vet. Det kommer att bli battre om inte alltfor lang tid, men det kommer fortsatta vara sjukt trakigt. Det var faktist kul ett tag. Life goes on, det ar bara en halvtimme on dagen typ. Imorgon ska vi ha brandovning pa bussen, och jag ar nast aldst. Hoppas att mitt "I'm from Sweden, I don't understand" raddar mig fran att behova ta ansvar for de sma liven.

I feel so much stronger now

Kul att ni skriver till mig, uppskattas verkligen! (Sarkasm, om nagon missade det)

De senaste tv dagarna har jag varit i skolan i over ett dygn totalt. Det betyder att jag har varit dar mer an vad jag har varit hemma. Jg har hangt med en svart kille som har blaa ogon, han ar cool. Yearbook Worknight gjorde jag nastan klart var spread som ska vara klar om tva dagar, och idag var jag pa football practice innan Key Club. Megan som ar i tva av mina klasser ar sjukt trevlig och det var kul men kallt. Nu ar jag trott. Nasta vecka ar det Halloween Dance och CROSSTOWN!!! Jag taggar redan, det ska bli sa sjukt kul. Om vi inte vinner den matchen sa vet jag inte vad jag gor. Vi borde vinna, de enda som har slagit oss den har sasongen ar Capital, och GFH ar inte halften sa bra. Kill the Bison!

She gives it all but I want more

Texting ar sa oerhort viktigt i det har landet att jag maste lara mig att ta min mobil pa storre allvar. Som vissa darhemma kanske vet sa svarar jag inte pa text sa fort jag har fatt ett. Den attityden funkar inte i det stora landet i vast. Har ska man svara innan det har landat i telefonen. Jag har spenderat stora delar av dagen med att snacka med en tjej fran Key Club. Hon heter Echo och ar grymt trevlig, och med lite tur sa kommer vi ses i helgen nar jag inte har min Hannah att leka med, for hon ar och leker i Phoenix, Arizona. Ar jag avundsjuk? Nejda inte jag inte... Jag blir battre och battre pa det sociala spelet faktist, tro det eller ej. Jag menar, folk blir faktist glada nar jag oppnar kaften har. Helt allvarligt. Okej de flesta, tyvarr inte den personen som jag vill mest av allt for tillfallet. Oj vad seriost det lat, ni far tolka det som ni vill.

Om typ tva veckor ar det Halloween, och jag, Hannah, och nagra till ska ha kul som de coola singeltjejer vi ar! Jag vet inte hur seriost det ar med dater och sa da, men jag bryr mig inte for det ska vara tjejkvall och jag ska forsoka glomma faktumet att jag inte kan dansa. Om jag larde mig nagot pa Homecoming sa var det att amerikaner inte ar sa mycket battre. Tur det, men om det forandras till dess sa kan jag alltid hanga med the DJs, Mauro och Zach. Zach intervjuade mig for the Stampede, skoltidningen, och jag gav igen med att intervjua honom for Yearbook. Vi har en mycket speciell relation, och nu ar vi facebookvanner. Tank sa det kan bli.

Om 10 dagar ar det den forsta Yearbookdeadlinen, och imorgon ska jag stanna kvar i skolan och jobba till typ 6, och da ska jag vara med pa "Phone Call Party" nar man ringer alla senoir parents om baby ads. Det ar typ som vi gor skyltar med bebisbilder pa studenten. Ett satt att finansiera the Yearbook helt enkelt. Nu ska jag gora mr. Allen (som for ovrigt nastan ar min granne) glad genom att gora klart US History homework. Wish me luck!

Ich hab' kein Geld hab' keine arbeit

Sitter i kallaren hos Banana. Jag kanske ska aka till LA med henne!! Hoppas verkligen att det blir av for det skulle vara sjukt roligt. EF folk i GF ska aka och Hannahs vardmamma ar med och organiserar allt, och fragade om jag vill folja med. Awesome deal if you ask me. Jag maste filma till min film men jag orkar inte och jag har kort ihop allt ratt ordentligt. Igar kvall var inte alls bra, men jag lyckades anda sova typ 9 timmar. Jag har sovit sa mycket den har helgen att jag inte vet hur jag ska klara mig utan 12 timmars somn nu i veckan. Snart ar det Thanksgiving! Da kanske mina vardforaldrars son kommer hit fran Texas, skulle vara kul att traffa honom for tekniskt sett ar han min vardbror. Ser faktist fram emot att ga till skolan for jag vill traffa lite folk som jag ar for feg for att texta till. Jag har texat som en idiot den har helgen, var tvungen att tomma inboxen tva ganger. Da har jag bara pratat med tva personer, Echo fran Key Club och Banana. Now I gotta go be a Hollywood director, over and out!!

It's all better this way

Lite smaledsen idag men jag har en bra anledning att vara det. It's all for the best, and it's what I wanted. Igar var det Trick or Treat for Unicef med Key Club, vilket var kul. Jag traffade lite nytt folk, bland annat en jattetrevlig tjej som heter Echo som textade mig nar jag kom hem och vi kommer nog ses nagon dag. Fick skjuts hem av Megan fran tyskan, vet ni hur underbart det ar att folk har bil och kan skjutsa hem en nar det behovs. Idag ar jag ledig och sitter just nu och skypar med pappa. Det ar kul for han sager mycket roliga saker, mycket "fatherly advise" det kanske behovs just nu.

Jag vill ha glass, men jag vet inte hur jag ska fa tag i en blizzard.
Puss pa er darhemma!

Life won't see the power you have lit inside of me

Vet ni vad det basta med idag ar? Det ar fredag. Typ. Jag ar ledig hela helgen, vilket ska bli sjukt skont. Jag ar helt slut. Inte for att jag har anstrangt mig. I helgen ska jag kanske traffa mina vanner fran tyskan, om det blire av sa ar det kul. Sandefur (jag ar inte hundra pa hans fornamn sa han gar under efternamn) ar jattekittlig. Du behover bara peta pa honom for att han ska bryta ihop. Det ar ganska smickrande att jag kan fa ner honom pa golvet, for han spelar football och ar storre an vad jag ar. Mina laxor for helgen ar att fota en rulle film och filma en trailer. Jag alskar mitt schema.

Det ar inte kallt har langre, utan svindlande 49 F ute. Jag borjar vanja mig vid F aven om jag fortfarande tycker att C ar coolare.

You're the reason for all good that's in me

Den har helgen har varit lugn, och med tanke pa hur mycket energi jag har haft ar det nog bara bra. Igar var jag pa bio for forsta gangen sen jag kom hit. Salingen var liten, och platserna var inte numrerade, vilket betyder att nar vi kom, efter att reklamen hade borjar, sa var det omojligt for sex pers att hitta plats brevid varandra. Vi sag Couples Retreat som var kul, rekommenderas! Idag var jag ute och gick, och jag har hangt med Hannah. Hannah ar bast, och jag vet inte hur jag ska klara mig utan henne nar vi aker hem. Imorgon ska vi utbytisar presenteras for the SchoolBoard. Inte sa kul, jag hatar att prata infor folk. Iallafall viktigt folk. Mauro ska ocksa vara dar, Hannahs kompis, sa det ar ju trevligt. Jag ska vara social nu, men tank pa mig imorgon runt 15 eran tid, for da star jag pa busshallplatsen och fryser. 15.40 eran tid ar jag framme i skolan, sa da ar jag varm igen. Har jag sagt att jag gillar skolbussen nu? Det ar sant, de coola barnen sitter langst bak i bussen. Jag sitter langst bak i bussen (nastan) och jag sitter med enda senoirn pa bussen. Ser ni vad jag forsoker saga?

"It's called Lifewater but it makes me feel like the opposite"

Quoten i rubriken ar vad min alskade Hannah sa under var Photography class. Det var sjukt kul, sarskilt med tanke
pa hur mycket vi dricker av dem. Vi gillar Fuji apple som smakar som svag saft av nagot slag, och innehaller inga kalorier alls.
OCH HUR KAN JAG PRATA OM LIFEWATER NAR DET AR SNO PA MARKEN!!!!
Forsta snon foll i mandags tror jag, men den hann aldrig landa. Idag daremot sa tittar jag ut nar jag kommer upp till koket och ser sno! 9 oktober, jag har inte sett sno sa tidigt pa ett antal ar. Undrar om jag nagonsin har gjort det? Tror ni mig inte sa ska ni fa bildbevis. Det ar inte sa morkt som det ser ut att vara, det ar blixten som forstor allting. Det ar faktist ratt ljust nar jag gar ut pa morgonen.n, klockan 7 varje morgin ar det en klar skillnad fran innan.


Det har gar sa langsamt att ni forstar inte hur langsamt det gar. Jag ska visa hur min skola ser ut men det tar tid att ladda upp. Precis nar jag skrev det sa blev det klart, tank sa det kan bli.


The Commands, som under Homecoming var dekorerade och det var sjukt coolt. Den vita grejen som sticker ut med ett fonster pa ar the DECA store, dar man kan kopa lite allt mojligt smatt och gott. Jag koper baked chips, som ar typ Doritos eller Ruffles som de har bakat antar jag. Ruffles ar sa sjukt gott. Det gar daligt fdor dem for de har skaffat en halsoprofil och far inte salja onyttiga saker langre, men jag kan lova att Baked inte ar nyttigt. Amerikaner ar sota.




Skolan sedd fran parkeringsplatsen. Mitt skap ar pa andra sidan tror jag.

Jag har haft intervjuer for the Yearbook idag och igar. Jag skulle intervjua Zach som intervjuade mig for Stampede, det var... kul. Nejda, han ar jattegullig men jag blev nervos och hade sonder min penna, nagot som jag tydligen gjorde nar han intervjuade mig ocksa. Han ar en trevlig pojk.

Jag saknar Alex, det ar stelt med Alex. Jag vill att Alex sak texta mig men han svarar inte sa bra pa vad jag forsoker fa honom att gora utan att saga nagot. Jag har redan texat honom nagra ganger for mycket. Det later som att jag ar besatt av Alex men det ar jag inte. I Prep for Life sa har vi borjat prata om relationer, och jag kanner att det har kommer att bli kul. Jag ar ju trots allt svensk (som om nagon i skolan forutom Brian Spencer hade missat det, det ar sa jag skaffar mig uppmarksamhet. Jag maste forsoka fa honom att veta det for annars kommer min intervju med honom att vara laskig(onodigt vetande)).

Ikvall ar det football mot Skyview tror jag, eller sa var det nagot annat lag. Vi ska vinna!!! Jag ska ga med Hannah och hennes dotter Lena, det ska bli kul. Hoppas bara att Lena inte skriker for mycket, det kan bli jobbigt.

Kattis, jag har inte sett nagra sana men jag kan halla ogonen oppna. Ha inte alltfor stora frohoppningar da shoppingen har ar nagot begransad.
Puss och kram pa er darhemma, och cross your fingers for us tonight.

Rustlehustle!

I want to breathe that fire again

Making progress people. Jag ar fortfarande socialt inkompetent men det blir kanske battre nagon dag, och om det inte blir det sa far jag val lara mig att sticka halsdukar till lyktstolpar eller nagot. Folket darhemma, ni har blivit daliga pa att skriva till mig maste jag saga. Jag ar faktist duktig och skriver inte ofta men far inte mycket respons, varken pa mail eller har. Vad gor jag for fel? Svara inte pa det ar ni snalla. Idag var jag pa mitt livs forsta Key Club meeting. Det var kul, aven om jag inte hittade nagot som jag verkligen vill gora dar. Jag ska kolla upp om jag kan ga pa Drama lub eller nat annat kul for jag ar trott pa att inte har nagot att gora. Problemet har ar att alla jobbar jamt. Jag och Hannah ska till Scheels nagon dag i veckan och halsa pa dem som jobbar, Jeremy har slips pa jobbet. Kommer jag skratta at honom? Nej, jag skulle aldrig skratta at honom...

Jag tog lite bilder pa min skola idag som jag ska lagga upp men om jag reser pa mig kommer Mama Cat ata upp mina crackers och jag vill inte ta den risken. Igar tog jag bilder till Photography Class, och min camera ar heeeelt underbar. Den ar sa manuell att man blir lycklig, och den gor precis vad jag sager at den att gora. Har man tagit en bild rullar den inte ens fram filmen sjalv, utan jag maste dra i en spak for att fixa det. Det enda som ar jobbigt ar att man inte kan rulla tillbaka filmen utan maste dra ut dwen direkt fran kameran. Imorgon ska jag prata med Alex om att filma min trailer, for jag behover hjalp av en handig man, och han har koll pa det mesta, oftast.
DET SNOADE IGAR! Den har vintern kommer att bli grym folket! Mycket kall, men grym. Snon stannade inte men jag och Austin star och pratar och plotsligt har han sno pa nasan. Jag blev glad och han skrattade at mig. Det ar lugnt, att underclassmen skrattar at mig gor absolut ingenting. Jag skrattar at dem ocksa. Idag pa tyskan hade vi kul, vi laste Grease i par, och det var en tjej till som skulle vara med mig och en kille. Lararen anledning var; She's brilliant, and he is... A nice boy. Haha! Jag fick hora att jag ar grym pa att skriva captions, tyvarr tror jag inte att det ar bra...

JAG SKA TILL MISSOULA! JAG FAR FOLJA MED! Vi ska till U of M och kolla pa alla Pulitzerpris vinnande foton med yearbook. Jag kanner mig lite utflippad, darfor skriver jag som en kratta, men jag skyller pa att jag inte har nagot socialt liv. Jag kan inte ens anvanda min dagliga dos av ironi till Nick i tyskan, som ar sa skum att jag inte vet om han ar helt normal. Det ar lugnt, jag gillar pojken. Han ar som en liten bror som man hackar pa. Just nu ar han sjuk, och jag ar helt oskyldig.

Cause you're the only one who knows what it's like to be me

Hej alla fans!
Nu sitter jag i kallaren hos min favorit HannahMontanaBanana och har det grymt. Igar var jag pa Mcdonalds for forsta gangen sen jag kom hit, och det var mycket godare an i Sverige for de hade inte lika mycket salt pa maten som hemma. Vi var i Helena, huvudstad i Montana, for att kolla pa football. Jaklar vad kul det var, riktigt bra var det. Vi motte Helena Capital som inte forlorat en match sen 2007 och har vunnit State fyra ar i rad. De har forfarande inte forlorat, vi forlorade med tva poang. Det som var samst var att vi var i anfall, och hade vi haft en minut till att spela pa sa hade vi vunnit. Jag borjar komma in i spelet och var riktigt taggad hela matchen, och nar vi ledde var jag en stolt Rustler. Jaja, vi tar dem i the playoffs.

Vad mer finns att beratta? Jag och Alex missade chansen att ses idag for att vi gick om varandra totalt, sa det var inte kul. Jag ar inte bra pa det sociala spelet men jag lar mig. Kanske. Vi ska ses imorgon istallet. Imorse blev jag vackt av Jeremy klockan halv 9 for att han skulle ivag med Chris och jag ville traffa honom innan han akte. Det var ingen langt men vi kommer att ses imorgon istallet, med lite tur. Annars har jag ju alltid min underbara Banana. Ni forstar inte hur glad jag ar att vi bada hamnade har i Smalltown, Montana. Jag har sa kul med henne, och jag forstar inte hur det ska bli nar vi inte langre kommer ses varje dag och ga i samma skola. Oktoberfest 2010!  Vi maste bara fixa ihop henne med nummer 5 sa leker livet till tusen.

Jag fick godis av min mamma idag, tack for det! Nancy gillade dem och halsar att du far skicka mer nar du vill.

How high can you fly with broken wings? Life is a journey, not a destination

Det regnade nagot sjukt mycket har imorse, det forsta jag gjorde nar jag gick utanfor dorren var att slanga ivag ett sms till Hannah, jag kanner mig som hemma igen! Det var riktigt trevlig anda imorse, for nar jag kommer till busshallplatsen, en lang promenad pa sakert 100 meter, sa ar en kille som heter Austin dar, och vi borjar prata om allt och inget. Han ar freshman och trodde att jag var en sophomore, tack for den! Han var trevlig och det ar ju aldrig fel att ha nagon att prata med pa morgonkvisten. Pa bussen traffade jag dagens fodelsedagsbarn Tiffany, GRATTIS! Nar vi kom fran till skolan sa fick jag dagens 20 minuter med Jeremy, som jobbar och jobbar och jobbar och inte har tid for mig, sa jag letar vanner. Fast om jag har tur sa kan jag aka med honom och hans kompis Chris med familj till en stuga i helgen nar de ska upp av nagon anledning som jag inte kommer ihag. Jag gick forbi dem na pa eftermiddagen och Kathy sa att jag var mer an valkommen att folja med, det ska vara akta Montananatur daruppe sa det vore kul, men jag maste prata med vardfamiljen om det, for jag maste sova over dar isafall. Om det inte borjar snoa for sa skulle de aka hem pa kvallen. Jag kommer att sova i talt isafall, vad sager ni om det?
Tillbaka till min dag i skolan, jag blev arg pa min tyskalarare men jag hann inte lata henne veta det for vi gick in i lockdown. Jag har ingen aning om vad poangen med en lockdown ar och ingen har brytt sig om att beratta for mig men vi drog ner alla persienner och slackte lampan och skulle inte oppna nar nagon knackade. Nat det var slut sa ringde the bell och det var dags for nasta class. I borjan av lektionen sa pratar jag med Nick, en freshman som ar sjukt rolig men valdigt speciell (mamma han kommer och bor hos oss nagon gang, han sa att han ville komma till Sverige sa jag bjod in honom, han ar ratt liten sa han far nog plats), och han bojer sig fram, petar mig i ogat och sager, "you've got something on your cheek". Jaha men varfor petar du mig i ogat da? Det later som att jag bara umgas med freshmen men det stammer inte. The freshmen jag kanner ar dock grymt skona sa det ar lugnt. Video produktion var som vanligt, och i slutet av the class sa snackar jag med Alex och det slutar med att han ater lunch med mig och Laura, och han fick mitt nummer. Jag gillar honom, han ar cool och lik mig pa manga satt, men inte utseendemassigt. Laura tittar pa mig nar vi gar till class och sager, another boy, don't you ever get enough? No, apperantly not, svarar jag.
I Yearbook saknade jag min vapendragare Sean som var pa fieldtrip i Yellowstone. Det var helt ok utan honom for det vara bara genomgang idag, inget jobb pa the pages. Jag var duktig och pratade med Austin som ska skriva om nar han var med och decorerade Hallways, jag sak kolla om jag kan lagga upp bilder for Junior hallway var riktigt cool, och den gick inte sonder som the Seniors gjorde. Seniors vann men jag tyckte att Juniors skulle ha vunnit, kanske for att jag ar en junior. Freshmenen gjorde ocksa ett riktigt bra jobb, med Piskande Piltradet och Hogwartsingang. De hade Harry Pottertema om ni inte forstod det. Seniors hade Dr. Seuss och vi coola juniors hade Alice i Underlandet. The sophomores var den enda som var dalig, de hade nat med superhjaltar tema, typ spindelmannen och Wonder Woman och de dar.

Titta ett helt inlagg om bara skolan! Efter skolan at jag, gick en tvatimmarspromenad och nu sitter jag har och laser om Robert Doisneau till min Photographyclass. Jag gillar verkligen honom, grymt coola bilder.