Surrender to the beat

Idag var en rätt seg dag som turned out pretty good later. När jag gå in på internet så chattar jag med Hannah, och sen så skypar vi i över en timme. Var så sjukt gött att se henne igen, inget har förändrats och snacket gick som vanligt. Jag hade kunnat prata mycket längre men jag var tvungen att sluta för att äta middag.
Det känns verkligen att det börjar dra ihop sig mot slutet. Senoirs är nu borta, var på graduation rehearsal igår, vilket är speciellt. Utbytesstudenterna är de som går upp på scenen först, och gissa vem som är först av de första? Moi. Så om jag gör bort mig så kommer det liksom att vara första intrycket av alltihop. Kul kommer det att bli, jag kommer att sitta längst fram och har Carl brevid mig vilket är bra, han kommer att hålla mig lugn.
Just nu så sitter jag och försöker komma på hur man ska översätta mina betyg till amerikanska. Verkar jättelätt men min counselor hööl inte med för hon vet inte hur många timmar varje class är värd. Seeegt. Om någon vet hurm na gör det superlätt så hör av er.
Min sommar kommer att vara busy, busy...
8 juni: Lämnar Montana.
9 juni: Lämnar USA.
10 juni: Sverige!
11 juni: Carls student.
21 juni: New York.
6 juli: Sverige.
21 juli: Madrid.
30 juli: Sverige
?? augusti: Back to Montana.
25 augusti: Starting my school year as a SENIOR!
Skulle gärna slänga in en resa till München också, men vet inte när det skulle gå...

I'm lucky, I know

Imorgon så är det seniors sista dag och vi ska ha någon slags celebration. Kommer antagligen att vara mycket känslosamt, för det är typ så att de ska ge sina platser i the gym till oss juniors. När vi har en assembly eller något sånt så sitter froshs på en del av the gym, sophs i en annan, juniors i en och seniors har alltid bästa platsen, så det är någon slags ceremoni eller nåt.
I'm passing government! Vilket betyder att jag inte behöver ta det nästa år, gött! Men lite sur är jag för jag borde ha ansträngt mig mer för att jag hade lätt kunnat få ett B. Menmen, lite sent nu...
Känner verkligen inte för att skriva. Får bli en annan gång.

Never gonna run away, I'm not gonna hide

Ännu en vecka är slut, och ju mer som tar slut, desto närmare kryper slutet... Om tre veckor så är jag hemma. Det känns helt overkligt, som om Sverige inte riktigt finns längre. Det kommer att vara så konstigt att lämna allt. Vissa människor kommer jag aldrig att se igen och det känns så konstigt.
Jag vet inte vad jag ska säga om allt men med tanke på att framtiden might give me a treat så ska jag inte klaga. Livet är gött och det är det enda som räknas.

Det var den allra första gången

Jag har nu internet tror jag. Vet inte om den här lilla plug in grejen kommer att ruinera oss eller inte men det märks väl. Sitter inne på youtube vilket är rätt kul faktist.
Jag och Kelly i Kalifornien, känner att det har varit lite dåligt med bilder här den senaste tiden. Fast jag kanske redan har lagt upp den här? har ingen koll längre... Nu ska jag vara poetisk och skriva en sonnet.

I don't miss it all that much

Fick fragan nar jag aker tillbaka till Sverige, och det gor jag den 8nde juni. 23 days...

Literary analysis ar hur min helg stavas. Underbart... Fick veat att jag kommer att gora finals med the seniors vilket jag inte ser fram emot alltfor mycket men vad kan man gora at det? Ska forsoka andra det for aven om jag inte maste ga i skolan sa kommer jag nog ga dit anda eftersom det ra dar min kompisar kommer att vara pa dagarna.

Mandag kvall eller tisdag morgon sa kommer yearbooken med 100% sakerhet att vara har. AAAHHHAHAHA!!!! Helt sjukt faktist. Vi fick se vara t shirtar igar och de ar jattesnygga, vi ska ha dem for att promota varat release party nasta vecka. Excitiiiiing! 

If we ever meet again

Jag fick se varat fardiga supplement idag, och det var sa sjukt fint. Kanske, kanske, att boken kommer imorgon men antagligen sa blir det pa mandag eller tisdag. Kan inte vanta.

Sitter med en acklig tyska uppgift och ska snart avluta for att spendera natten med government. Imorgon ska jag se Cinderella pa GFH och det kommer nog att bli kul. De har forresten rekordet for mest pengar spenderade pa en skolpjas har, inte Cinderella men nagon annan for nagra ar sen. Den kostade $29,000 att gora och drog in $33,000. Sjuka mangder pengar... Varan dyraste var pa $17,000 och den drog in $19,000 tror jag.

Jag skulle precis skriva en glad overraskning men kom pa att det inte gar for da forstor jag min djavulska plan. Oh well. God natt.

In a world made of steel, made of stone

Denver Airport är inte världens mest intressanta men den har vissa ställen som går att äta på. Idag hade jag tur, för jag kom in på ena änden av terminalen och var tvungen att gå förbi Quiznos och Jamba Juice för att komma till min gate. Det var ju självklart att jag stanna och köpa något att äta och dricka för min sista slantar.
Vi var jättesena till Newark så jag och pappa hann inte äta, och på planen här så tar de bara betalt med kort, vilket jag inte har något fungerande sånt. Gött. Fick ta employer's line through security och sen springa gärnet till gaten som låg på andra änden av terminalen. Dagens andra löptur, tänk va!! Jag hann iallafall, och nu så ska jag sitta i Denver ett tag, typ en halvtimme, innan jag kan boarda planet. Jag kommer till Great Falls vid 11.11 pm, vilket är härligt med tanke på att det betyder 2 am med vad jag är van vid. Hoppas att jag kan stanna hemma ifrån skolan imorgon och jobba ikapp lite. Missar inget om jag tar en dag till off.

I don't want to walk this world if i have do solo

Jag tänkte lägga upp lite fler Kalifornienbilder men det får bli en annan gång. Jag har en date med John Adams (aka got to do research paper)

Lets just pretend and make wishes out of airplanes

Något jag har saknat är att kunna gå ut på kvällen och det är mörkt men ändå ljust. Man är ensam men ändå inte. Bara något så enkelt som att kunna gå till Starbucks (eller 7 Eleven) när man känner för det är rätt skönt faktist. Men trots detta, fan vad jag hoppas att jag kan fortsätta mitt amerikanska liv ett år till.

Feeling as good as lovers can, you know

Jag trodde inte att man kunde bli jetlaggad av två timmars tidsskillnad men jag hade fel. Satt uppe till tre här och gjorde väl lite allt möjligt och blev väckt av pappa vid 7 tror jag. Lyckades somna om och sen så sov jag till halv 11 och det var väl inte den bästa idén jag har haft för jag fick nästan stressa efter att ha skypat lite. Åt en bagel till frukost, New York bagels är verkligen i en klass för sig, så underbart gott. Imorgon så ska jag göra ett försök till att återskapa den som jag åt på flygplatsen med ägg och bacon. YUM! Eller pancakes, har ite bestämt mig än.
Besökte UNIS idag, skolan som jag ev ska gå på nästa år. Kan inte säga att jag blev jätteimponerad men vi får se vad som händer nästa år. Har fortfarande lite tid.
Träffade en barndomsvän idag vilket var kul. De kom på middag och det var kull att prata om skillnaden mellan Montana och den här delen av landet. Den är rätt stor om man säger så.
Just nu så sitter jag och skypar med Guillermo. Han knasar sig men sån är han. Det är annorlunda att prata såhär med honom men det är väl bara att vänja sig. Om vi sk kunna hålla kontakten när vi är hemma så är det bästa sättet.
Godnattkramar!!

The More I know The Less I Understand

Mamma, jag sa det till pappa och nu kan jag säga det till dig också: TAAAAACK!!! Vad har hänt? Ledtråd: ÅÄÖ. Dang that feels good...
Imorse ringde min mobil 5.02. Livet är härligt. Jag gick upp för att duscha och packa det sista och åt pitas (som hade Chris' och mitt namn klottrade all over -- "If it doesn't have your name on it it's mine" "It does have my name on it" "Mine too" "Don't you dare touch my pitas foreigner" Haha älskade värdbror!!) innan det var dags att åka till flygplatsen. Förresten, berättade jag hur Montana fick iväg mig? SNÖ! Jag vet inte vad som är värst, att det snöar i maj eller att ingen reagerar på snö i maj. Helt sjukt, och vi är ju söder om Sverige.
Flygningen gick väl bra. Denver var rätt segt och av misstag sa köpte jag världens största smoothie som inte ens var god, och McGriddle som var ännu äckligare. Åt inte ens upp den. När jag landar på Newark så var vi 55 minuter tidiga vilket var mindre bra för pappa var inte där. Jag släpade runt på min tunga väska för att ha något att göra och nar jag spottar en Dunkin' Donuts så bestämmer jag att det var mitt kall. Köpte en donut, just den var väl inte den bästa, och en egg-bacon-cheese bagel. Så. Sjukt. God. Vill ha mera. Om jag kan så ska jag hitta en imorgon när pappa inte är hemma. Eller förresten, det behöver jag inte för vi har massa god frukost hemma.
Jag har gjort så mycket idag som jag inte har gjort på jättelänge. Suttit i bilkö till exempel. Helt fascinerande. Pappa skrattade åt min förvirring nr det kom till mycket som hände här men jag kanske har blivit en small town girl efter nästan 10 månader i Montana. You can take the girl from Montana but you can't take Montana from the girl.
I love my dad. Gotta go but if anyone wants to skype this weekend is the time ti do it. Comment or facebook me people!

I could really use a wish right now

Tva veckor fran idag sa ska vi ha varat yearbook releaseparty. Pa fredag om en vecka sa ar tanken att boken ska komma och bo i kallaren ett tag. Jag vet inte riktigt vad jag kanner just nu men jag vet att jag inte vill att det ska vara slut riktigt an. 

Sitter vid datorn for att jobba pa mitt research paper for government. John Adams var den andra presidenten for detta land och mycket mer an sa vet jag inte om honom men det far jag val forsoka andra pa. Skulle ha jobbat pa det efter skolan idag men sa blev det inte utan istallet sa gick jag och fotade softball practice. Jag stod och fixade med installningarna nar en trackkille sprang forbi och gjorde nagot jattekonstigt sa jag bara skrattade at honom. Fick nog nagra hyfsade shots och det behovdes verkligen for vi har inte i narheten av tillrackligt manga bilder.

Imorgon sa gor jag mitt sista mark pa Class of 2010 i och med att min story fixas till det sista. Shelby ar den som fixar bilderna sa nar jag lamnar Montana over helgen sa har jag gjort vad jag kan for att dokumentera det har aret. It's been one hell of a year, and one that I'll never forget. 

Will you dance to this beat?

Fredag=Techno rave=Best dance out of all of them!

Kvallen borjar ratt segt och jag och Laura sitter pa ovre delen av the gym och typ kollar pa folk for det fanns inget annat gora. Det var sa sjukt lite folk. Efter ett tag sa gar vi ner och pratar med lite folk och gar runt och gor ingenting nar jag gar in i Taylor. Jag har inte pratat med honom pa ar och dag och jag sager att det ar segt har. Han drar mig med sig och vi gar for att dansa, om man nu kan kalla det for det. Kul hade vi i vilket fall som helst, han sa att han saknade mig i tyskan och jag sa att han borde komma och halsa pa i min nya klass, haha. Sen gar vi far att ta lite vatten, dansar lite och skiljs sen at. Jag dansar med Laura och Spencer och lite annat folk som jag inte kan namnen pa, nar Carl kommer och kor sina tyska moves. "This is how you dance in Sweden!" sager han till mig nar han kor nagot som jag inte vet hur jag ska beskriva. Suuuure man... Runt da sa springer jag pa Guillermo och vi dansar ett tag innan han aker hem. Han var med Kevin som akte hem dagen efter. Sjukt segt men jag tror arligt talat att han inte var overdrivet ledsen over det. Maaanga tjejer i skolan var det istallet.

I vilket fall som helst, life goes on without Kevin. At least mine does... Dansen fortsatte och efter att Kevin och Guillermo akte sa hangde jag mest med Carl. Han hade glowsticks som jag ville ha och jag jagade runt honom for att fa tag pa dem. Sen sa var vi trotta och hangde med Zach nar han deejayade och hoppade runt och forsokte fa folk att borja hoppa. Carl hoppade in i smeten forst och jag och Zach foljde efter. Ingen brydde sig sa vi hoppade ut igen. Sen sa var killarna upptagna med att vara viktiga (Carl tyckte att han var jatteviktig som petade pa ljusknappen every now and then) och jag fick en shake av Carl for att jag gick och kopte en till honom. Vi fick en energy pop pa kopet och han blev helt exalterad och gomde den som om den var olaglig eller nagot. "They gave it to you so it can't be anything you have to hide" sa jag men han ville anda springa ivag nar han skulle prova den. Den var sjukt acklig men han kopte tre till sa han holl antagligen inte med mig. Resten av kvallen sa satt vi och pratade om allt och ingenting och vi skulle ha sista dansen eftersom Zach hade lovat mig att Boten Anna skulla vara den sista sangen men nagot hande sa det avslutade innan vi hann dit. Dang it. I vilket fall som helst sa sa Carl att ravet var tio ganger battre an prom och att jag inte missade nagot sa det var ju kul att hora. Fran denna kvall finns tva bilder pa mig och bada ar i Carl's kamera sa jag ska forsoka fa tag pa dem pa nagot satt.