Look right here

Fick en till fraga om att stanna i USA, och svaret ar nej, jag kommer inte att ta studenten i Sverige. Vet inte om jag kommer att raknas som en dropout i systemet, vilket vore ratt kul, men jag kommer antagligen att plugga i Sverige sen anda, efter att ha gjort upp svenskan.

Frågor!

Fick några frågor för ett tag sen men såg det inte förrän idag, sorry...

Åkte du efter ettan eller tvåan på gymnasiet?
Jag åkte efter ettan, men jag är glad att jag stannar i USA för jag hade aldrig orkat två år till.

Kommer du att åka via en organisation igen? Eller är det din värdfamilj som blir ansvarig för allt? betalar du liknande avgift som du gjorde när du åkte iväg första året eller blir det gratis?
Nej, den här gången åker jag utan organisation. Det går att åka ett år till med min amerikanska organisation men då hade jag räknats som utbytesstudent igen och därför inte kunnat graduata, för det är inte tillåtet för utbytisar på min skola. Min värdfamilj blir väl ansvarig för det mesta, ja, men jag har mycket andra människor som hjälper och stöttar mig också. Det blir inte någon avgift som det blev förra året men däremot så vill staten ha pengar för att jag ska gå  i skolan där. Något som vi försöker ta oss ur eftersom Sverige och USA har ett avtal som säger att amerikaner som kommer till Sverige inte behöver betala för skolan, och troligen så gäller det åt andra hållet också. Sen så kommer vi att betala min värdfamilj för att täcka vissa kostnader för att ha mig boende där.

Somehow find, you and I collide

Jag åker tillbaka till Montana den 18 augusti, exakt ett år efter at jag lämnadde Sverige förra gången. Det råkar även vara min kompis Zachs 18årsdag, så det är kul att jag förhoppningsvis träffar honom då. Unless jag landar för sent, vet att det brukar hända sent på kvällen med vissa flygbolag. 

Den här bloggen är min utbytesblogg, och den kommer alltid att förknippas med det. Därför så kommer jag inte att skriva här i höst. jag kommer att starta en ny blogg, vad den kommer att heta vet jag inte än. Jag skulle verkligen behöva hjälp med en design, så om någonär bra på sånt, snälla släng in en kommentar eller maila mig på facebook eller kayen92@hotmail.com det skulle vara jätteuppskattat! 

If you are what you say you are

I miss Montana. Två veckor i New York har gjort det värre. Väntarlängtarhoppas.