En månad!

Jag måste ju faktist däga någonting om att det endast är en månad kvar tills jag åker idag. Det känn verkligen inte som att jag ska åka men det kommer väl. Jag måste köpa en resväska, packningsbiten kan nog bli svår annars. Jag vet inte vilken färg jag vill ha, men jag ska antagligen köpa Samsonite Termo Spinner. Den är sjukt high tech, med TSAlås och stenhård plast. Det ni! Jag ska bara packa en väska och den får inte väga mer än 23 kg men det ska nog gå. Annars får jag väl ta lite saker under tröjan och skylla på biverkningar av medicinen.
Hedvig

'hej Kajsa, vi åker ju samtidgt :D

Jag misstänker att du har en utmaning framför dig, att packa i en (!) resväska.., måste bli svårt? själv tycker jag det är svårt med en!?

vi ses!

2009-07-21 @ 23:19:16
URL: http://hedvigwaller.wordpress.com
Louise

Hej :) Ser att du har mig länkad (har dig också länkad). Har bytt bloggadress till: http://www.utbytesstudent.se/louise/

Så om du vill så får du gärna ändra så det blir rätt :)

2009-07-24 @ 20:25:40
URL: http://utbytesstudent.se/louise
Hedvig

hej kajsa!

jag har inte kommit i närheten av någon sorts packning, hehe. Har ju inte fått biljetter och så, så då vet jag ju inte hur bagaget är på inrikesflighten :S Du då, har du kommit en bit på vägen ? :) Kommer du att börja din resa i sthlm ARN eller flyger du från nån annanstans först?

2009-07-25 @ 22:07:29
URL: http://hedvigwaller.wordpress.com
Hedvig

haha, kul att bert är inspelat på din skola :D vissa delar, när han går på typ mellanstadiet, är inspelat på en skola här som jag tränade gymnastik i :)Jag älskar också bert! Har inte heller köpt väskor än (tar med två från början så slipper jag köpa där). Men hur går det, vad har din doktor sagt? är det okej att åka?

2009-07-25 @ 23:09:26
URL: http://hedvigwaller.wordpress.com
Malin

Mitt preleminära hemresedatum är 5 juni, men jag får ändra det om jag vill. Så får nästan 11 månader istället för 10.

Btw, jag tänkte också packa i en väska, men det lyckades inte, så fick ta 2.. Lycka till med packningen! hehe

2009-07-26 @ 05:30:20
URL: http://malingardeman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: