You know you think you've got it all wrong

Just nu sitter jag pch vantar pa att Amanda ska komma tillbaka sa att vi kan aka till Omaha. Jag hoppas att hon har med sig Andy men jag tror att han kommer att stanna hemma. Igar sa var jag dar typ hela dagen, vi spelade ett piratspel pa Wii och jag dodade Andy i en swordfight. Moahaha! Han har vaxt, och ar jattegullig. Ganska typisk 15aring har jag forstatt efter att ha hangt med Amanda ett antal timmar. Vi pratade till typ 1am i forrgar, hon kom hem och kakade med oss vid typ 7-8 tiden kanske. Sen pratade vi ett bra tag. Igar sa sitter jag och kollar pa Gabe som spelar TVspel nar en alldeles for valbekant rost hors ifran koket. What? Det kan ju inte vara, vad skulle han gora har? Det var inte den jag trodde att det var, det var Dusty. Heeeeey, you sound just like someone I know from Montana. Han skrattade bara at mig.

Imorgon ar min sista dag har, och jag vill inte aka tillbaka till Great Falls. Maste jag? Blah. Vi far se vad som hander nar jag kommer tillbaka. Ser inte alls fram emot det. Men det maste val goras antar jag. Nagot som kan bli kul ar att jag, Hannah och Megan ska ha en amator snowboardweekend. Vi ska alltsa lara oss att aka snowboard. Det kommer antagligen inte vara nagon vacker syn. Hannah har akt massor forut men varken jag eller Megan har nagonsin gjort det om jag forstod henne ratt. Jag kan ha fel men jag vet inte varfor hon skulle kalla det amatorweekend om hon hade gjort det forut. Megan ar alltsa Hannahs vardmamma, och hon ar grymt gullig. Hon ar nastan som min extra vardmamma.

This one's for you dad!

Satellit, satellit, oohhuooohh

Det ar massa sno i Iowa! Inte sa att man inte kan ga ut men man kan val saga att det ar ratt kallt faktist, men inte sa kallt att man inte kan ga ut. Sa lange det inte ar negative fahrenheit sa ar det lugnt tycker jag. Man vanjer sig faktist. Sitter just nu och tittar igenom bilderna pa datorn som ar kvar sen vi var har sist. Jag var jattesmal, vilket vore trevligt att vara igen men det ar for kallt for att dra sig ut och springa. Man kan ju inte sitta har med massa gamla bilder utan att lagga upp nagot, men vi for se hur lang tid det tar innan det har laddat klart.

Gulle! Jag har inte traffat Andy an sa jag kan inte saga om han har forandrats eller inte. Min kara syster ser ganska liten ut om man jamfor med sist jag sag henne, aven om jag tror att hon kommer att ha forandrats annu mer nasta gang jag ser henne.

Flygresan hit gick val bra, alla sakerhetskontroller tog sin lilla tid men det var inget att oroa sig for. De rev upp i orincio hela vaskan som jag hade, och hittade en liten flaska med nagonting som jag inte ens vet vad det var (oooh) och var tvunga att kora den igen. Sen var det jackan dar jag hade ett lappbalsam som lag lost. och vi vet ju alla hur sprangfarliga de ar nar de kommer i luften sa de var tvunga att kora allt igen. Segt, men tills slut var jag godkand och kunde ga direkt pa planet. De krossade mina pepparkakor, poor me! Framme i Minneapolis sa gar jag runt och kollar efter gaten, men tanker, laget ar lugnt, det ar over en timme kvar. Sen sa slar jag pa mobilen och inser att det ar en timmes tidskillnad och att jag inte alls kan satta mig och ata nagonstans. Hittar gaten och gar pa planet, lite surare an innan. Efter en inte alltfor lang flight sa kommer jag av utan krangel och hittar Pat ganska fort.

Nar vi kommer fram till Shelby, som ar sig likt, sa trallar vi runt lite, och jag var stentrott fast jag inte borde vara det, for tidskillnaden var ju ill min fordel den har gangen, jag vann en timme. Eller ar det tvartom? Forlorade jag en? Jag har ingen aning men det spelar val ingen roll egentligen.


Inte fran Iowa, but just as good; Kansas City. Bleka ben var jatteinne da! Pojken pa bilden ar snygga Aleks, undrar om han fortfarande ser bra ut. Grymt trevlig var han sist man sag honom. Vilket var tva, snart tre ar sen. Jag kanner mig lite halvflummig, och det finns val ingen egentlig anledning till det. Kanske borde jag ga ut och springa? Nej, for kallt. Jaklar, jag har inte skrivit sahar langt pa lange. Snart blir det pizza, yummie! Stannar har tills pa lordag, och da bar det tillbaka till Great Falls, med lite hang i Salt Lake City pa vagen. Blir dar i typ tre timmar eller nat, sa da ska jag val hinna ata  nagot.

Will it make it easier on you now, you've got someone to blame

Imorgon! Jag ska ivag till Iowa, efter sa mycket om och men att det ett tag var sa att jag lika garna kunde ha satt mig pa planet till Stockholm igen. Ingen sno kan stoppa mig nagonsin! Och det kommer suga stenhart att komma tillbaka till denna stad igen men sant ar livet, forhoppningsvis blir det lite omrorning i grytan da. Om inte sa kommer ni snart att fa se mig hemma i Svealand igen.

Annars finns det inte mycket att beratta, om jag kan sa uppdaterar jag i IOWA nasta gang. Can't wait!

Before I forget, ja, jag har fatt julkort! Louise, du ar ungefar lika brun som jag ar blek, tycker att du kan dela med dig, snalla? Naha, men jag smalter in bra i snon som det ar nu, sa laget ar lugnt. Moster, kortet fran dig kom ca en timme efter att vi hade pratat, och jag fick paket fran mamma igar. Det var sa gott att jag inte visste vad jag gjorde ett tag. Grovt brod, sa lojligt gott!

Puss och godnatt, nu ska jag hanga runt ett tag innan det blir till att sova. IOWA HERE I COME!!!

The pieces of my heart is missing too

Fan just nu sa vill jag bara hem, hem sa fort som mojligt. Skulle ha akt till Iowa imorgon, Lord knows I needed it, men de har sa mycket sno att de inte kommer fram pa vagarna sa det kommer inte att handa. Om jag kommer ivag overhuvudtaget har jag ingen aning om, men antagligen inte, och jag kommer sitta hemma hela javla lovet. Jag vill aka hem. Hem till Sverige, helst igar. Far inte ut nagot av det har som det ser ut just nu.

Tonight is the night to join me in the middle of ecstacy

Showdown, Montana ar dar de flesta Great Falls bor tillbringar endagars skidturer. Efter att ha hoppat pa en buss vid University of Great Falls och tillbringat 90 minuter pa den sa var vi framme. Vi denna dag var jag, Hannah och Paul. Jag och tyskarna med andra ord, och ibland, nar jag anstrangde mig, sa forstod jag vad de sa. Sweeeet. Efter lite om och men sa lyckas jag och Hannah hyra skidor, och vid liften kommer forsta (och storsta) chocken for dagen; There is no bars! At the lift, there is no bars! Nu pratar jag sjalvklart inte om barer, for sjalvklart fanns det en bar, men pa sittliften. Jag kommer inte pa det svenska ordet, men grejen man har fotterna pa nar, och som man drar ner over sig for att risken att ramla av ska vara minimal. "I'm not going alone on that thing" sa jag, och forstorde darmed Pauls dag, for Hannah ville inte aka sjalv heller.

But these places and these faces are getting old

Jag skar mig pa benet nar jag rakade benet. Det gor ont, och det ville inte sluta bloda, sa jag fick sitta och forsoka stoppa det jattelange.

Nu sitter jag i huset pa Buena Drive med Banana, Megan och Nate. Nate ar sa gullig, han kom och ville visa mig sitt rum, och presenterna han hade fatt over Hanukka. Sen skulle vi spela ett spel med apor som hoppade i sangen, men vi hann aldrig for vi skulle aka till Dairy Queen. Chocolate Extreme blizzard ftw! Imorgon sa blir det skidakning pa showdown for forsta gangen pa lange. Kommer nagon (Kalle) ihag hur det gock sist? Jag har nog aldrig hatat dig sa mycket som nar du drog ner oss for den backen, och det slutade med att jag klattrade ner for backen. 

Nu sa ska jag sova om ett tag, for vi lamnar huset 6.40 am imorgon bitti... G'Night! 

All along I can hear people talking out loud

Dagen lyckades bli langt over forvantning nar jag borjade med att leta efter mr. Rosenleaf, som hanvisade mig till mr. Cubbage, som gav mig namn pa de som jag behovde. Kande mig lite lugnare, och dagen rullar pa hyfsat bra tills det ar dags for dagens eldprov, yearbook class. Min planeringsformaga (vilken planeringsformaga) skulle sattas pa prov, och jag hade inte mycket tid att gora valdigt mycket. Efter att ha pratat med folk som vet vad de pratar om sa forvandlas min page till oigenkannlighet. Nu ser det riktigt bra ut, och jag behover bara tre bilder och tva quotes for att sen officiellt vara klar. Jag trodde inte att jag skulle klara det, men det gjorde jag, och jag har gjort allt sjalv, forutom andra designen. I did it! Can't wait to show you when I get home.

Jag har fatt min State Football troja, den ar stor men varm och det behovs i Montana kan jag lova!

Break the silence, break their bonds with words and violence

Jag har officiellt svininfluensa i kroppen. Allman skolvaccinering idag, och jag har inte en aning om hur manga som blev vaccinerade men manga var det. Jag missade lunchen sa jag koper en pizzaslice (my first cafeteria lunch) so, jag tryckte i mig for att overleva eftermiddagen.

Pratade med min far during Yearbook, men om nagon fragar sa var det pa lunchen. Hade glomt att vi hade PLCT sa jag hade lunch tidigare. Fick inte mycket gjort och nu ar det inte mycket tid kvar, men det blir till att kora hart imorgon och pa fredag. Pictures is my problem. Har fortfarande ingen dominant. Gaaaah nu blev jag jattestressad, sa nu drar jag, ciao!

Said you'd never come back but here you are again

Jag ar forkyld och det ar helt underbart, sarskilt med tanke pa att ens (nostrils) typ fryser till is varje gang man andas. Montana ar helt underbart pa det sattet. Just nu sa sitter jag och skriver till min vardfamiljs forra utbytesstudent, hon la till mig pa facebook and now I'm seeking advise. Jag kanner aven ett stort behov av att prata med min pappa, sa om du vill ringa till mig imorgon sa gor det. Fast ring pa mobilen for jag ska stanna kvar i skolan imorgon tror jag, men om du ringer typ 11.12 (19.11) sa har jag lunch. Skickar mitt mobilnummer om du inte har det, men jag tror tt du har det, du har ringt dit forut. Min telefonrakning kommer inte att bli kul men jag bryr mig inte PAPPA RING!

Nagot vi pratade om idag var om musik fran USA kom till Sverige, jag svarade ja, men vilken musik spelas i Sverige nu? Jag ar faktist intresserad, sa om nagon vill svara sa vore det grymt.

Yearbookdeadline pa fredag! I'm done with my story, just have to write a profile and about a club. It's ridiculus how easy it is to write in english, but I'm not sure how to spell ridiculus.

PLCT IMORGON! Vilket betyder att vi slutar 2.30 istallet for 3.15. jag kommer nog att stanna i skolan, for jag har en del att gora. Hade jag haft en bil sa hade jag akt till BK och kopt nagot atbart, eller nej, jag hade akt till Arby's, for det ar gott, men nu kommer jag att fa noja mig med vending machine food, for det ar inte kul nar det ar kallt att ga. Fast idag var det varmt, typ 20 F. Jag skojar inte, jag fros nastan inte alls. Underbart. Det ska bli varmebolja tydligen, det ska inte ga ner under 0 pa hela veckan. Feels like Arizona!


The streets you're walking on, a thousand houses long

Jag kommer inte ihag om jag publicerade det forra inlagget jag skrev men jag tror inte det. Idag sa har jag varit hos min cordinator Judy och det var jag, tva asiatiska tjejer, och oh typ fem killar. Jag kan ha glomt nagon men jag tror inte det. Killen fran Holland hade varldens underbaraste dialekt. Spanjoren hatar Frankrike och tycker att CMR suger, jag svarade med "we beat you and everyone else in football, how many times did you say that Bisons won this season?" Det var typ en, eller kanske tva. Vi kommer att sla dem i basket ocksa, vi slog Glacier Wolfpack igar, men det var en bortamatch anda borta i Kalispell sa jag var inte dar. Annars sa pratades det mycket om jul, och tyska killen hade en moster eller nagot som bodde i Sverige, men jag vet inte vr det lag. Det var nara Vattern och borjade pa B men mer an sa kommer jag inte ihag, jag pratade inte mycket med honom. Pratade inte mycket med nagon faktist, jg at lussebullar istallet. Det var gott. Vilka mer var dar? Sprite fran Thailand, jag vet inte vad hans riktiga namn ar, och Luca, som snart aker hem. Mina avskedsord var, "see you when we beat GFH at crosstown basketball." De lar nog komma ihag mig. De var faktist riktigt trevliga, hoppas att jag kan traffa dem igen.

Igar sa var jag hos Mary, och vi kakade Papa John's pizza och kollade pa He's just not that into you. Mary ar sa sjukt gullig, jag ar glad att jag har henne att hanga med.

Imorgon maste jag fa klart mina Yearbook interviews, annars ar jag kord. Enda riktiga problemet ar bilder, men det ska nog losa sig. Galler bara att prata med ratt personer. Mary och jag ska ga igenom the senior pages i jakt pa a special someone...

And sometimes you close your eyes and see the place you used to live

Idag har jag bakat lussebullar! Jag ar grym, och det blev gott.

Inte det vackraste jag sett men vadada.

Vi vann igar! I don't remember the score but I don't think nyone really cares. No I gotta go make myself ready, cause I'm going to Mary's tonight. See you all!

If I fall, if I die, know I lived and missed some bullets

Jag ska snart ivag och kolla pa sasongens forsta basketmatch. Med lite tur sa kommer vi att forsvara var State title fran forra aret. Vet inte alls om laget vi moter ar bra, det ar dem vi slog sista matchen i football men jag tror att vi tar dem. We are the Rustlers after all.
Idag sa fick vi se omslaget till Yearbook, faaaaan vad det ar snyggt! Alskar det! Hur det ser ut? Sorry, ain't telling you. Jag har nastan borjat prata som en redneck. Man kan inte bo i New York och prata sa, jag kommer inte att ha nagra vanner.

Vad som hander i helgen har jag ingen aning om, men jag hoppas att jag kan hanga med Mary nagot, det var jattekul sist. Och sova ska jag gora, jag har sovit sjukt daligt och dromt om brottning. Fraga inte varfor.





I, am so much like you, caught in a moment, coming unglued

Ah jag vill bara gnalla, men det skulle ingen vilja hora pa sa jag skippar nog det for ett tag. Ingen orkar lyssna anda.

Imorse sa somnade jag pa bussen. Jag visste inte att jag sov forran vi nastan ar framme vid CMR och Austin petar pa mig for att kolla om jag ar vaken. Han hade viftat framfor ogonen pa mig och jag hade inte reagerat sa han vackte mig. Tur det, bussforaren hade nog inte markt om jag satt kvar och jag hade fatt hanga i var-nu-bussarna-hanger-pa dagarna hela dagen. Det hade sakert blivit en rolig historia.

Efter skolan sa stannade jag i skolan for att framkalla mina bilder som jag tog igar tror jag att det var. Vissa blev riktigt bra faktist. Shelby som hade 7th open sa att hon kunde gora nagra at mig for vi hade 6 optimum som var due idag och jag hade inte nagon. Jag hittade en som inte var sa lyckad, men eftersom det inte fanns nagra fler i vattenbadet sa antog jag att hon inte hade hunnit gora nagra fler. Men nar jag stadar undan sa hittar jag nagra jattebra som inte jag hade gjort, men som var fran min film. Tyvarr var det samma som jag hade gjort... Nagot som var smickrande var att hennes bilder sag typ ut som mina, och hon ar grym pa allt som har med art att gora. Den har rullen blev riktigt lyckad, jag har sarskilt en pa en trappa som jag alskar. Maste gora en till, sen sa ar jag klar och kommer inte att fa F. Tycker att jag ska fa A pa det har, och tror att mrs. Jacobs kommer att ge mig bra betyg faktist. Kul att det gar bra i nagot amne, pa US History projektet sa fick jag D... (note to anyone: I still have a B in the class, so no sending me home please!).

Annars sa har jag inget kul att beratta, utom att det ar forsta basketmatchen for sasongen imorgon. Hoppas att kunna ga pa det, skulle vara kul. Ska isafall ata mr Lathrops popcorn, som ska vara de basta i Class AA Basketball. Pa tal om sport sa bestallde jag State Football hoddie igar, men glomde att lamna in swineflu sa jag vet inte om jag kommer att kunna vaccinera mig. Fast om alla andra vaccinerar sig sa finns det ju ingen som jag kan fa det ifran, eller hur?

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one

Blogg.se brakar med mig, och det ar inte kul. Konsekvensen av detta ar att jag helt har glomt vad jag tankte skriva. Oh well.


Tydligen sa maste man ladda over bilderna till datorn, det racker intemed att bara lagga dem pa ett jumpdrive. Good to know. Annie ar sjukt jobbig atm, hon vill sitta i mitt kna vilket ar okay, men nar hon borjar ata pa mina horlurar sa ar det inte lika kul, sa jag puttar ner henne. Tva sekunder senare ar hon uppe igen. Sa nu forsoker jag skramma bort henne men det funkar inte sa bra. Jag slanger henne till sangen som star bakom mig, och hennes ansiktsuttryck ar sa sjukt roligt nar hon flyger igenom luften.

Idag sa missade vi nastan hela 7th for alla utbytisar var och tog bilder i the Commands. Battre an US History maste jag saga. Har B dar nu, gott.

Jag har verkligen inget att beratta, forutom att Taylor nu ar back to normal. Inte for att jag tror att jag nagonsin berattade att han inte var det, men he's the guy I like again (not like that). Vi kopte saffran idag, och det ar sinnessjukt dyrt. $35 for ett gram! The lussebulls better be good.

 

Look to my right and I see the Hollywood sign

Det kanns som att jag ska borja asgarva men jag vet verkligen inte varfor. Jag har blivit grym pa att skriva pa datorn med en katt pa armen. Det ar som en bebis.

Vad ska man saga om dagen idag? Lovar att ni ska fa en Dagens Outfit bild, kan ju saga att Austin borjade skratta nar han sag mig imorse. Det var -26 F imorse! Jag har liksom aldrig under min livstid upplevt nagot sant, det ar helt sinnesjukt. Jag kan inte slappa det. Det ar liksom inte manskligt. Pa fredag sa kommer det vara runt -60 om man raknar med vinden. Det blaser jamt har. Varje dag. Jag har gnallt pa vadret hela dagen, och folk gor vad de kan for att halla mig pa bra humor. For forsta gangen nagonsin blev jag klar med vad som skulle gorasi Photography i tid utan att behova stanna efter skolan. Har ar resultatet av photoshop uppgiften. Jag hade inte tillrackligt med energi for att farglagga snyggt sa det fick bli fult istallet, men jag bryr mig faktist inte alls. Det ar Austin (inte killen pa bussen) som hanger i linsen. Jag ar inte jattenojd med det duger.


Bilden pa Austin ar med pa alla bilder faktist, tre stycken var det den har gangen. En ar en sepiatone, den tredje ar en double exposure som ar gjord i morkrummet. Den ar faktist cool, fast nagon gjorde en scratch pa den, sa det ser ut som att han har en ring pa sig.

Austin sitter bakom mig i tyskan, och den senaste veckan har han varit besatt av mitt har. Eller inte riktigt, men han pillar i mitt har och drar i det (hello second grade) och sager varannan minut "you've got really thick hair." Eeh?
Mitt stalkerarbete med en viss rodharig pojk forsatter. Skickade en note till honom och bad honom komma och prata med mig i borjan av hans lunch men han kom aldrig. Sag honom inte pa resten av dagen sa jag kunde inte bestamma nar jag ska gora om intervjun. Deadline is coming up, helloooo? Nasta steg ar att fa ihop bra quotes from folk i student government som inte ar officers, har en av sex an sa lange.

I always needed time on my own, I never thought I needed you there when I cry

Jag maste val uppdatera och beratta om Morp, det har ju faktist gatt nagra dagar nu. Vad ska man saga? Jag hade jattekul. Speciellt att fa en blick fran nagon som jag inte bryr mig om langre, men om denna nagon kan saga samma sak tror jag inte. Kvallen borjade runt 4.30, nar jag akte over till Mary. Vi spelade Kalaha (hur lange sen var det inte sen man spelade Kalaha?) som heter Mancula har. Eller nat annat, det borjade pa M iallafall. Det var grymt kul faktist, Mary ar grym. Vid typ 6 kommer hennes kompisar och hamtar oss och vi aker till Howard's och spelar pool. "We're the only ones I know who actually does this" sa James, som var killen i ganget. Jag fick det aldrig klart for mig om han var Vals kille eller inte. Nar vi hade atit pizza (tunnbottnad!!) sa kom Vals mamma och hamtade oss, och vi akte forbi hemma hos dem for Val och James ville kolla deras Farmville. Haha. Nasta stop var Paris Gibson Education Center. Det var inte alltfor populart att Morp skulle hallas dar. Som en tjej i min Yearbook class sa, "It's at Paris? Great, we're all gonna end up pregnant!" Jag ar inte gravid, jag lovar. Parismanniskorna var inte dar och det var nog bra, for vi hade blivit gravida.

Jag traffar Tiffany som kommer och kramar mig, hon var inte alltfor nojd med hennes brors date. Jag hanger med Mary och vanner, Heather ar nog den enda som jag inte har namnt an, tills jag far ett text fran Hannah att hon ar dar. Jag pratar med Mauro som ska skjutsa hem mig, han var grymt snygg med affro kvallen till ara. Vi dansar hela kvallen typ, och alla som skrattar nar ni tanker pa hur jag dansar: De andra ar inte mycket battre, det kravs inte mycket talang for att grinda. Det var ratt kul, de spelade Macarena eller vad den nu heter, och vi som var nara the DJs borjade kora macarena dansen,och det var typ tre, fyra rader med folk som faktist kom ihag den. Jag forsokte bugga med Sam, Hannahs date, men vi gav upp ratt fort. Nar Hannah var och pratade med Mauro sa slappte vi loss till Party in the USA. Miiiiiiley! Nar vi gick pa toa sa gor vi en otrevlig upptackt.
1. Dorrarna ar ungefar halften sa hoga som en normal dorr, man ser utan problem huvudet pa stackaren som sitter dar.
2. Dorrarna gar inte att lasa.
Detta loser vi genom att halla i dorren at varandra, vi ar inte sa pryda att vi faktist bryr oss, men det hade varit trevligt att kunna ga pa toa utan sallskap om man skulle behova det.

Nar kvallen var slut forsokte jag hjalpa Zach och Mauro att plocka undan, eftersom de DJar sa maste de gora det, men inser fort att jag gor mer skada an nytta, sa jag gar runt och latsas som att jag har en anledning att vara kvar. Det hade jag faktist, Mauro skulle inte ha lamnat Zach med alla sladdar och hogtalare. Sa fort jag tog tag i en sladd som vagde typ ingenting och la den i Zachs truck eller vad det nu ar, sa var de sa sjukt tacksamma att man kunde tro att jag hade raddat kvallen. Nar de var klara sa aker vi hem till Zach for att lamna av nagra lampor, innan Mauro kor hem mig. Trott var jag, och sov till 12 dagen efter.

I always needed time on my own, I never thought I needed you there when I cry

Jag maste val uppdatera och beratta om Morp, det har ju faktist gatt nagra dagar nu. Vad ska man saga? Jag hade jattekul. Speciellt att fa en blick fran nagon som jag inte bryr mig om langre, men om denna nagon kan saga samma sak tror jag inte. Kvallen borjade runt 4.30, nar jag akte over till Mary. Vi spelade Kalaha (hur lange sen var det inte sen man spelade Kalaha?) som heter Mancula har. Eller nat annat, det borjade pa M iallafall. Det var grymt kul faktist, Mary ar grym. Vid typ 6 kommer hennes kompisar och hamtar oss och vi aker till Howard's och spelar pool. "We're the only ones I know who actually does this" sa James, som var killen i ganget. Jag fick det aldrig klart for mig om han var Vals kille eller inte. Nar vi hade atit pizza (tunnbottnad!!) sa kom Vals mamma och hamtade oss, och vi akte forbi hemma hos dem for Val och James ville kolla deras Farmville. Haha. Nasta stop var Paris Gibson Education Center. Det var inte alltfor populart att Morp skulle hallas dar. Som en tjej i min Yearbook class sa, "It's at Paris? Great, we're all gonna end up pregnant!" Jag ar inte gravid, jag lovar. Parismanniskorna var inte dar och det var nog bra, for vi hade blivit gravida.

Jag traffar Tiffany som kommer och kramar mig, hon var inte alltfor nojd med hennes brors date. Jag hanger med Mary och vanner, Heather ar nog den enda som jag inte har namnt an, tills jag far ett text fran Hannah att hon ar dar. Jag pratar med Mauro som ska skjutsa hem mig, han var grymt snygg med affro kvallen till ara. Vi dansar hela kvallen typ, och alla som skrattar nar ni tanker pa hur jag dansar: De andra ar inte mycket battre, det kravs inte mycket talang for att grinda. Det var ratt kul, de spelade Macarena eller vad den nu heter, och vi som var nara the DJs borjade kora macarena dansen,och det var typ tre, fyra rader med folk som faktist kom ihag den. Jag forsokte bugga med Sam, Hannahs date, men vi gav upp ratt fort. Nar Hannah var och pratade med Mauro sa slappte vi loss till Party in the USA. Miiiiiiley! Nar vi gick pa toa sa gor vi en otrevlig upptackt.
1. Dorrarna ar ungefar halften sa hoga som en normal dorr, man ser utan problem huvudet pa stackaren som sitter dar.
2. Dorrarna gar inte att lasa.
Detta loser vi genom att halla i dorren at varandra, vi ar inte sa pryda att vi faktist bryr oss, men det hade varit trevligt att kunna ga pa toa utan sallskap om man skulle behova det.

Nar kvallen var slut forsokte jag hjalpa Zach och Mauro att plocka undan, eftersom de DJar sa maste de gora det, men inser fort att jag gor mer skada an nytta, sa jag gar runt och latsas som att jag har en anledning att vara kvar. Det hade jag faktist, Mauro skulle inte ha lamnat Zach med alla sladdar och hogtalare. Sa fort jag tog tag i en sladd som vagde typ ingenting och la den i Zachs truck eller vad det nu ar, sa var de sa sjukt tacksamma att man kunde tro att jag hade raddat kvallen. Nar de var klara sa aker vi hem till Zach for att lamna av nagra lampor, innan Mauro kor hem mig. Trott var jag, och sov till 12 dagen efter.

And I could write a song, a hundred miles long, well that's where I belong and you belong with me

Mina uppdateringar suger, sorry! Det ar inte mycket intressant inte. Idag sa har jag pratat med tva killar i Student Government, jag tog ut dem fran sin Weighttraining class. Trevliga, bada tva tyvarr sa far man samma svar vilken fraga man an staller. Imorgon ar det Morp och jag ska aka och spela pool med Mary och hennes vanner innan, och sen sa ar det bara fragan om hur jag ska komma hem. Jaja det loser sig val tror jag.

Nu ar kylan har pa fullaste allvar. Igar morse var bussen sen, och ********* vad kallt det var! Jag tappade nastan kanseln i benen, men som tur ar sa sitter jag pa heatern i bussen. Ja, jag vet vad jg skrev, min plats ar det som ar ovanfor heatern. Det snalas inte med den kan jag saga, jag vantar pa den dag da mina jeans borjar brinna.

Is it getting better? Or do you feel the same?

Under nagra mindre roliga timmar, typ ett dygn, sa var jag radd att jag skulle behova aka hem. Jag tror att det varsta ar over, jag menar, det lar knappast vara sa att jag far A+ men jag har raddat mig fran the world of Fs. Allt tack vare hjalp fran Sean, hans kusin och en tjej som jag tror heter Brittany. Wow jag star i enorm tacksamhetsskuld. De fick lite Marabou, och Sean gillade det.

Jag intervjuade tva personer for Yearbook idag, och ska antagligen gora en till, minst, imorgon. Med lite tur sa ar det Student Government mote sa att jag kan fa lite bilder och prata med lite allmant folk. Jag har en ovana att hoppa in i en kille som heter Tim. Han ar den enda jag har traffat och pratat mer med av alla dem, sa nar jag ser honom och undrar nagot, sa hoppar jag fram och har mer an en gang lyckats skramma pojken. Han skulle aldrig visa nagot om jag ska vara arlig, men jag vet battre. Inbillar jag mig. 

Efter regnet kommer sol

Hej varlden, lojligt vad skont det var att vara tillbaka i skolan, tragiskt men sant. Jag kan ju saga att jag har ratt kul i skolan, och idag kom jag och Mary fram till att vi ar lika uttrakade, sa vi ska hanga och inte vara uttrakade. Gott! Hon ar sjukt gullig, jag har inte umgatts med henne utanfor skolan men jag fick ett Thanksgiving text som gjorde mig glad. Vissa manniskor idag forvirrar mig, men jag kan inte gora mycket at det. Yearbook, alskade class, har jag nu kommit igang med spreaden och intervjuerna borjar imorgon. Jag ar inte ens nervos, for om de inte ar snalla sa skriver jag daliga saker om dem i storyn, inte svarare an sa. Jag kanske sak ta Newspaper nasta termin, kan nog bli kul. Annars sa pratade jag med min counselor idag och hon sa att jag maste prata med rektorn, mr Kloppel, om att andra mitt schema for att han maste ge sitt tillstand for att jag ska kunna ta senior classes. Som Government. KUUULLL det kan bli. Fick veta att jag har en study hall i mitt schema och det ar inte kul, inget jag vill ha om man sager sa. Att ha open ar helt okay, for da kan man gora vad man vill, men i study hall far man narvaro och kan inte ga pa spontana promenader runt i skolan.

Det ar valdigt kul att lasa om Sverige for tillfallet maste jag saga. Folk gnaller over hur gratt och trist det ar, och i arlighetens namn hade jag nog ocksa gjort det om jag hade varit hemma. Men just finns det inte mycket jag inte skulle gora for att fa vara hemma, bara for en vecka eller sa. Jag vet inte, men hemlangtan ar en bitch kan vi val enas om.

Min cordinator kom och halsade pa idag, och hunden spydde pa golvet. Om det var ett sammantraffande later jag vara osagt. Vi ska traffas den trettonde december allihopa, och jag maste val nastan baka lussebullar da. Jag vet inte hur man sager saffran pa engelska. Det ar tur att det finns oversattningsprogram.

Jag maste bara saga en sak till; Jag var inne pa youtube och bladdrade bland latar jag har lyssnat pa, och lyckas klicka pa den jag vill hora, alltsa webadressen, bara pa ren slump! Magic or what? Tror att jag precis lyckades forstora hela inlagget. Sucks to be you!