Nattuggla

Så sitter man här igen. Min dator är väldigt duktig och stänger av sig särskilt ofta längre, men jag har också blivit grym på att skriva med den vinklad i knäet. Om jag hittar en kamera så kan jag lägga upp bilder på hur knäna ser ut efter nån timme, jag rekommenderar ingen att sitta med den i knäet och ha på sig shorts. Jag kan tänka mig att det inte skulle vara lika illa om jag hade beniga ben men så är inte fallet och det är bara att acceptera.

Om jag vore duktig så skulle jag sitta och pränta på min svenskarapport som skulle ha varit inne i fredags men så blir inte fallet för jag har inte kommit på något att skriva om. Förslag mottages tacksamt från alla håll, och vinnande förslag belönas med en date. Med min tur blir det väl antagligen tjejdate, men fika är ju aldrig fel. Haha jag lyckades nog precis skrämma bort samtliga läsare. Det var inte tanken, gå inte! Eller kom tillbaka när det passar. Jag ska även skriva en bruksanvisning på engelska, och där blir det nog till min iPod (nanon) för den är så löjligt simpel att använda. Om jag hittar papperet med uppgiften på blir det ännu bättre tror jag. Men det gör jag nog på lunchen imorgon. Nationella i tyska imorgon kom jag precis på. Hör och läsförståelse tror jag, inte kul någonstans. Jag har nationella matte snart också men att få G brukar inte vara alltför anstängade.

Med den här texten har jag lyckats vara allmänt konstig och sjuk tråkig men sånt är livet. Sån är jag. Pluggbloggar är nog det tråkigaste som finns men jag har inget annat att skriva och jag behöver en ursäkt till att inte plugga. Det finns någon slags ironi i det.
Hade göttast alla!
Idaiusa

hejhej :) asså jag måste bara kolla för jag svarar på mina kommentarer på wordpress men har ingen aning om folk får svaren eller om du måste in på min blogg och kolla mina kommentarer för att se vad jag har skrivit :P?

2009-05-11 @ 13:57:09
URL: http://idaeriksson.wordpress.com.
anna

klart jag ska på campet ! :D sjukt nice med lite svenska grannar :D jag bor nog tyvärr vid fel gränssida mene, ändå nära ;D

2009-05-11 @ 15:13:04
URL: http://onlywhenimhere.blogg.se/
anna

ja men eller hur ! känns som att nästan alla hamnat i californien ju :O

2009-05-11 @ 16:31:29
URL: http://onlywhenimhere.blogg.se/
anna

är de okej att jag länkar dig på min blogg förresten ? :D

2009-05-11 @ 17:01:07
URL: http://onlywhenimhere.blogg.se/
Idaiusa

hehe nemas problemas ;)

aha fan va dåligt :P haha men men va bra, då vet jag :)

2009-05-11 @ 20:31:40
URL: http://idaeriksson.wordpress.com.
Sandra

hallå där:) jag ska också till usa i höst, ska vi länka varandra så man kan hålla koll? :)

2009-05-11 @ 23:17:44
URL: http://sanwas.blogg.se/
anna

haha ja men precis ! californien o sånt är semesterställen , skulle ju aldrig åkt till ND på semester om man säger så hahah ;D men man kan ju åka till dom varmare staterna på såns där små Discovery tours eller med resorna som Rc / iec fixar :) jag ska till hawaii med min RC tror jag ;D niice ! D och califr. med ef tours :) så det blir nog itne så tokigt iaf ;)

2009-05-12 @ 09:41:32
URL: http://onlywhenimhere.blogg.se/
Amanda

Grymt modigt! (tycker i alla fall jag som har ett hatförhållande till telefoner :p) Vill verkligen ringa, men jag kommer få panik om någon svarar! Haha. Vad säger man liksom? Hello.. this is.. och sen kommer det ta stopp. Ngh.

2009-05-12 @ 18:29:20
URL: http://numb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: